NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Για τις 20 έως τις 24 Ιουλίου 2021 μεταφέρεται η Διεθνής Έκθεση Παιχνιδιού Spielwarenmesse

Για τις 20 έως τις 24 Ιουλίου 2021 μεταφέρεται η Διεθνής Έκθεση Παιχνιδιού Spielwarenmesse

Για το καλοκαίρι του 2021 αναβάλλεται η Διεθνής Έκθεση Παιχνιδιού Spielwarenmesse μετά από απόφαση, την οποία έλαβε ο διοργανωτής Spielwarenmesse eG λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του Covid-19.

Η Spielwarenmesse, η οποία θα φέρει τον τίτλο Spielwarenmesse 2021 Summer Edition και της οποίας επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, θα λάβει τελικά χώρα από τις 20 έως τις 24 Ιουλίου 2021. Σημειώνεται ότι η Διεθνής Έκθεση επρόκειτο να ανοίξει τις πόρτες της στις αρχές του επόμενου έτους και ειδικότερα, από τις 27 έως τις 31 Ιανουαρίου 2021.

«Η ομάδα μου και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι που διοργανώνουμε ξανά μια ζωντανή εκδήλωση, κάτι που η αγορά σαφώς επιθυμεί», δηλώνει ο Ernst Kick, Διευθύνων Σύμβουλος της Spielwarenmesse eG, αποκαλύπτοντας ότι «η καλοκαιρινή έκδοση της έκθεσης θα διαφέρει από το χειμερινή εκδήλωση, καθότι θα προσαρμοστεί στις νέες ανάγκες τόσο των εκθετών όσο και των επισκεπτών», ενώ, όπως εξηγεί, θα διαρκέσει και μια επιπλέον εργάσιμη ημέρα μετά από επιθυμία, την οποία εξέφρασαν πολλοί λιανοπωλητές και αγοραστές. Όσον αφορά το περιεχόμενο, η βιομηχανία υποστηρίζει το σχέδιο του διοργανωτή να εστιάσει στις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου και στα καινοτόμα προϊόντα, δίνοντας έμφαση, μεταξύ άλλων, και στην περίοδο των Χριστουγέννων που επηρεάζει σημαντικά τον τζίρο της σχετικής αγοράς.

Η Spielwarenmesse eG θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο προφίλ της Διεθνούς Έκθεσης τους επόμενους μήνες.

Κάθε ενδιαφερόμενος, για πληροφορίες, αλλά και για να συμμετάσχει στην επόμενη έκθεση, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 210 6419019 του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, καθώς και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης: spielwarenmesse.de και την ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: german-fairs.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr