NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Από την Generation Y η νέα ιστοσελίδα της Voice & Public Speaking Coach, Νίνας Καλούτσα

Από την Generation Y η νέα ιστοσελίδα της Voice & Public Speaking Coach, Νίνας Καλούτσα

​Online η νέα ιστοσελίδα της δημοφιλούς Voice & Public Speaking Coach, Νίνας Καλούτσα, από τη Generation Y - International eBusiness Hub.

Συνδυάζοντας την 20ετή εμπειρία με την τεχνολογική καινοτομία και την τεχνογνωσία, η Generation Y ανέλαβε τη σχεδίαση και την εκτέλεση του project και αποτύπωσε στον ψηφιακό κόσμο τη φιλοσοφία, τις αξίες και το πολύτιμο έργο της Νίνας Καλούτσα.

Η Νίνα Καλούτσα διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας, συνεργαζόμενη με ανθρώπους επιρροής, πολιτικούς, κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων και τραπεζών, καθώς και νέους από όλη την Ελλάδα, διδάσκοντάς τους τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να καλλιεργήσουν τη φωνή, καθώς και δεξιότητες δημόσιας ομιλίας, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτόν την ηγετική και τη διαπραγματευτική τους ικανότητα. Η ίδια, εμπιστευόμενη την Generation Y για τη δημιουργία της corporate ιστοσελίδας της, δήλωσε «Εντυπωσιάστηκα από την ομάδα της Generation Y για την αγάπη που με περιβάλανε, καθώς και την προσωπική φροντίδα ώστε να ανακαλύψουν και να αποτυπώσουν στην ιστοσελίδα το ποια είμαι».

Η Generation Y γνωρίζει από «πρώτο χέρι» τις υπηρεσίες που προσφέρει η Νίνα Καλούτσα, καθώς πραγματοποιεί εταιρικές εκπαιδεύσεις για τη διοικητική ομάδα της επιχείρησης. Έτσι δημιούργησε ένα website, που αντιπροσωπεύει πλήρως την εταιρεία της Νίνας Καλούτσα. Η Νανά Ιωακειμίδου, CCO & Junior Partner της Generation Y, αναφέρει: «Τα σεμινάρια της κας Καλούτσα με θέμα “Η Σοφία του Λεξιλογίου” ήταν πολύ χρήσιμα για την ομάδα μας. Ανυπομονούμε να μας μεταδώσει τις βαθιές γνώσεις και την εμπειρία της στην τέχνη και επιστήμη της δημόσιας ομιλίας».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr