NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Epsilon Net: «Ιστορικής σημασίας συμφωνία​» η εξαγορά του 80% της Data Communication

Epsilon Net: «Ιστορικής σημασίας συμφωνία​» η εξαγορά του 80% της Data Communication

​Στην πρόσφατη εξαγορά του 80% της Data Communication​ Α.Ε., εταιρίας που δραστηριοποιείται στην παροχή λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε λογιστικά γραφεία, αναφέρεται η Epsilon Net, μέσω ενημέρωσης που απέστειλε προς τους πελάτες της.

Σε αυτήν σημειώνει πως πρόκειται «για μια ιστορικής σημασίας συμφωνία, που οδηγεί στη δημιουργία του μεγαλύτερου ομίλου επιχειρηματικού λογισμικού στην Ελληνική αγορά πληροφορικής σε έργα ιδιωτικού τομέα». Οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους «για να προσφέρουν συνδυασμένα τις τεχνολογικά πρωτοπόρες εφαρμογές, τις υπηρεσίες και τις λύσεις τους καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις ανάγκες των επιχειρήσεων και των λογιστικών γραφείων, αλλά και να συνεργαστούν για τη δημιουργία νέων προϊόντων».

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη αναφορά, ο «συνδυασμός των δύο εταιρειών δημιουργεί τη μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη προσφορά λύσεων, που περιλαμβάνει εφαρμογές λογισμικού για κάθε είδους επιχείρηση, επιστημονική ενημέρωση και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης».

Όπως τονίζεται, η Data Communication θα διατηρήσει την επωνυμία, τα προϊόντα και τα γραφεία της και θα συνεχίσει να λειτουργεί όπως σήμερα με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, Πρόεδρο της εταιρείας, και το σύνολο του στελεχιακού της δυναμικού προσθέτοντας και τις προϊοντικές εφαρμογές της Epsilon Net στη διάθεση των πελατών της.

Δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στις σχέσεις με τους πελάτες της Epsilon Net και της Data Communication. «Θα εξακολουθήσετε να επικοινωνείτε και να εξυπηρετήστε από τους ίδιους ανθρώπους και να απολαμβάνετε τις ίδιες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όπως επίσης και με την ίδια τιμολογιακή πολιτική. Όλες οι εφαρμογές τόσο της Epsilon Net όσο και της Data Communication και της Microsoft θα συνεχίσουν να ενημερώνονται κανονικά με νέες εκδόσεις και αναβαθμίσεις» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Τις επόμενες μέρες, τα στελέχη της Data Communication και της Epsilon Net θα επικοινωνήσουν με τους πελάτες των δύο εταιρειών για να τους ενημερώσουν αναλυτικά για το πώς η ένταξη στο δυναμικό του Ομίλου της Epsilon Net «θα ωφελήσει την επιχείρησή τους».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr