NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Spotify ετοιμάζεται να αυξήσει τις τιμές του σε περισσότερες αγορές

Το Spotify ετοιμάζεται να αυξήσει τις τιμές του σε περισσότερες αγορές

Ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Spotify, Daniel Ek, σχολίασε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας για το τρίτο τρίμηνο του 2020 ότι σχεδιάζει να αυξήσει τις τιμές των συνδρομών, καθώς η υπηρεσία έχει ωριμάσει σε πολλές αγορές και προσφέρει πολύ μεγαλύτερη αξία στους συνδρομητές, με «βελτιωμένο περιεχόμενο».

Το Spotify ξεκίνησε ως υπηρεσία streaming μουσικής, αλλά η εταιρεία έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό και στα podcast. Η υπηρεσία διαθέτει σήμερα 1,9 εκατομμύρια podcast και κυκλοφόρησε 58 πρωτότυπα προγράμματα και podcast κατά το προηγούμενο τρίμηνο.

«Πιστεύω ότι η αύξηση της αξίας ανά ώρα [ακρόασης] είναι το πιο αξιόπιστο σήμα που έχουμε για να καθορίσουμε πότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τιμή ως μοχλό για την ανάπτυξη της επιχείρησής μας», δήλωσε ο Daniel Ek.

Η Spotify έχει δοκιμάσει τις αυξημένες τιμές της με επιλεγμένους πελάτες σε ορισμένες αγορές και, σύμφωνα με τον Ek, τα αρχικά αποτελέσματα, που ήταν θετικά, θα επιτρέψουν στην εταιρεία να «επεκτείνει περαιτέρω τις αυξήσεις τιμών».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr