NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Ψηφιακά θα διεξαχθεί η ITB Berlin 2021

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Ψηφιακά θα διεξαχθεί η ITB Berlin 2021

Αποκλειστικά ψηφιακά και από τις 9 έως τις 12 Μαρτίου 2021 θα διεξαχθεί η μεγαλύτερη Διεθνής Τουριστική Έκθεση στον κόσμο, ITB Berlin 2021, όπως ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Οι δυσμενείς εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων με την ολοένα και μεγαλύτερη αύξηση των κρουσμάτων Covid-19 και την επιβολή των νέων περιοριστικών μέτρων στη Γερμανία και στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, οδήγησαν τους διοργανωτές στην απόφαση να πραγματοποιήσουν την έκθεση μόνο ψηφιακά και να αλλάξουν το διάστημα διοργάνωσής της, από 10 με 14 Μαρτίου 2021 που ήταν αρχικά, σε 9 με 12 του μηνός.

«Αξίζει να σημειωθεί ότι η ITB Berlin 2021 αποτελεί έναν αξιόπιστο δείκτη εξέλιξης των μεγεθών του τουριστικού κλάδου και μια απαραίτητη πλατφόρμα δικτύωσης για μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στον κόσμο, στην οποία η Ελλάδα πρωταγωνιστεί. H ITB Berlin 2021 θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στις 16 Νοεμβρίου.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την ITB Berlin να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στο τηλ. 210 64 19 037 καθώς και στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις:german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.itb-berlin.com»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr