NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

IBM: Cloud πλατφόρμα για το 5G - Συνεργασία με Nokia και Samsung

IBM: Cloud πλατφόρμα για το 5G - Συνεργασία με Nokia και Samsung

​Η IBM παρουσίασε μια νέα πλατφόρμα cloud για τηλεπικοινωνιακούς φορείς που αναπτύσσουν δίκτυα 5G, υπογράφοντας συνεργασίες με τη Nokia και τη Samsung.

Μια πλατφόρμα cloud χρησιμοποιεί λογισμικό αντί φυσικού εξοπλισμού για να πραγματοποιήσει τις λειτουργίες δικτύου, βοηθώντας τους παρόχους να αναπτύξουν δίκτυα 5G ταχύτερα, να μειώσουν το κόστος και να διαθέσουν προσαρμοσμένες υπηρεσίες σε επιχειρηματικούς πελάτες.

Εταιρείες όπως η Microsoft και η Amazon έχουν ήδη ξεκινήσει τις δικές τους πλατφόρμες cloud, που στοχεύουν σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών.

«Η συνεργασία, όχι ο ανταγωνισμός, είναι ο δρόμος προς τα εμπρός, καθώς οι πελάτες θα καταναλώνουν από περισσότερους από έναν πάροχους υπηρεσιών cloud, είτε πρόκειται για την Amazon είτε για τη Microsoft» δήλωσε στο Reuters ο Howard Boville, ανώτερος αντιπρόεδρος της IBM για το Hybrid Cloud.

Η IBM θα παρέχει υπηρεσίες στους συνεργάτες της για τη διαχείριση των δικτύων τους και για να τους βοηθήσει στην πώληση προσαρμοσμένων προϊόντων στους πελάτες τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr