NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Διαδικτυακά τα φετινά Business Days του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας

Διαδικτυακά τα φετινά Business Days του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας
10_11_2020 | 10:22 25_11_2020 | 16:41
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Επιχειρηματικά Νέα

Μετά το 1ο Ψηφιακό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, έρχονται τα Ψηφιακά Business Days, ως μια ακόμα απάντηση στα νέα δεδομένα της COVID-19 εποχής από τον πλέον καταξιωμένο θεσμό για την επιχειρηματικότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων.

Μετά από εφτά χρόνια δια ζώσης, τα Business Days θα διεξαχθούν, φέτος, διαδικτυακά από τις 2 ως και τις 18 Δεκεμβρίου 2020, με σεβασμό στις νέες συνθήκες social distancing που επιβάλλει η πανδημία και με πρωταρχικό σκοπό να συνεχίσoυν να προσφέρουν γνώσεις και εφόδια στους νέους και μελλοντικούς υποψήφιους εργαζόμενους.

Η ενημερωτική δράση των Business Days μεταφέρεται στο ψηφιακό περιβάλλον, με την επιμέλεια της οργανωτικής ομάδας του θεσμού και υπό την καθοδήγηση του κου Ιορδάνη Λαδόπουλου, π. Καθηγητή της ΑΣΟΕΕ, ιδρυτή του Πανοράματος.

Δίνουν την ευκαιρία σε νέους φοιτητές και αποφοίτους Πανεπιστημιακών Σχολών, από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό, καθώς και σε νέους επαγγελματίες έως 30 ετών, να συμμετάσχουν σε μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία διάδρασης με σημαντικές εταιρείες και ανώτατα στελέχη τους, προκειμένου να διευρύνουν τους ορίζοντες τους και να εξετάσουν επαγγελματικές ευκαιρίες και προοπτικές.

Στόχος των virtual Business Days είναι να αποτελέσουν μια προσπάθεια σύνδεσης της πανεπιστημιακής κοινότητας με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες επιλέγοντας τα virtual Business Days που θέλουν να παρακολουθήσουν, θα έχουν την ευκαιρία μέσα από παρουσιάσεις και οnline συζητήσεις με έμπειρα στελέχη της αγοράς να πληροφορηθούν για το αντικείμενο και τον τρόπο λειτουργίας των συγκεκριμένων επιχειρήσεων, καθώς και για το επιθυμητό προφίλ και τα προσόντα των νέων στελεχών που αναζητά η εκάστοτε εταιρεία και κλάδος, στοχεύοντας την προσέλκυση νέων εργασιακών ταλέντων.

Την πρωτοβουλία των Business Days υποστηρίζουν με την δυναμική και πολύτιμη συμβολή τους μια σειρά καταξιωμένων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών που εδρεύουν στην χώρα μας: Pharmathen, Νίκας, Coca-Cola Tria Epsilon, Eurobank, EY, Interamerican, Παπαστράτος, PeopleCert, Vodafone, V+O Greece, Alpha Bank, Deloitte, Dialectica, Eurolife FFH, Nestle, Oracle, PwC, Upstream, Όμιλος OTE, Bayer, DEMO Pharmaceuticals, Generali, PepsiCo, Siemens, Unilever.

Οι ψηφιακές επισκέψεις (virtual Business Days) θα διενεργηθούν μέσα από τις γνωστές πλατφόρμες Microsoft Teams και Zoom και η συμμετοχή θα είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και τις 16 Νοεμβρίου μέσω της Online Πλατφόρμας του θεσμού: pan-orama.org

Συνολικά, από το 2013 και μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί 206 Business Days από 74 διαφορετικές εταιρείες και φορείς, έχοντας προσελκύσει 9000+ αιτήσεις από νέους που έχουν αγκαλιάσει το θεσμό και έχουν επωφεληθεί σημαντικά από αυτόν.

Η πρωτοβουλία των Business Days αποτελεί μέρος της διοργάνωσης Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας. Φορέας του θεσμού είναι το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας, ΝΠΙΔ Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα το οποίο έχει συσταθεί από τον κ. Λαδόπουλο.

Χρυσός Χορηγός Επικοινωνίας είναι ο Όμιλος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Η V+O Communication αποτελεί, σταθερά, τον Σύμβουλο Επικοινωνίας της διοργάνωσης, ενώ η Unlimited Creativity επιμελήθηκε και φέτος το δημιουργικό σχεδιασμό της ταυτότητας του θεσμού.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr