NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

BestPrice: Ξεπέρασε τα 2.500 συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα

BestPrice: Ξεπέρασε τα 2.500 συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα

​Το BestPrice.gr, η δημοφιλής πλατφόρμα αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών, συνεχίζει να αναπτύσσεται «και να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη περισσότερων ηλεκτρονικών καταστημάτων, brands και καταναλωτών εν μέσω πανδημίας», όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίονωση.

Λίγους μήνες πριν τη συμπλήρωση των 10 ετών λειτουργίας της πλατφόρμας, χαρακτηριστικά είναι τα ανοδικά νούμερα που σημείωσε σε διαφορετικούς σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας.

Συγκεκριμένα, το BestPrice.gr ξεπέρασε τα 2.500 συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα, με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων παικτών της αγοράς όπως Πλαίσιο, Public, Media Markt, Γερμανός, You, Intersport, Factory Outlet, CosmosSport, Moystakas Toys, Attica. Παράλληλα, αξιοσημείωτη είναι η άνοδος της επισκεψιμότητας του BestPrice.gr καθώς οι τελικοί χρήστες (καταναλωτές) ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια κάθε μήνα.

Το BestPrice, που διακρίνεται για το τεχνολογικό του “DNA“, «καινοτομεί διαρκώς με την ανάπτυξη νέων features και υπηρεσιών, ακόμη και εν μέσω πανδημίας. Μάλιστα, το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας αυξήθηκε κατά 30% από τον περασμένο Μάρτιο ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθούν και νέες προσλήψεις το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα».

Τα “έξυπνα” εργαλεία και τις value-added υπηρεσίες του BestPrice έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν ηλεκτρονικά καταστήματα, brands και καταναλωτές και κατά την εκπτωτική περίοδο του Black Friday. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει στο BestPrice.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr