NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τη Διεθνή Έκθεση Insights-Χ

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τη Διεθνή Έκθεση Insights-Χ

Από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου 2021, στο εκθεσιακό κέντρο της Νυρεμβέργης, θα ανοίξει τις πύλες της στην Διεθνής Έκθεση Χαρτικών, Εξοπλισμού Γραφείου, Αναλωσίμων και Γραφικής Ύλης, Insights-X, για την οποία επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η διοργανώτρια Spielwarenmesse eG ανακοίνωσε ότι «οι δηλώσεις συμμετοχής ήδη άρχισαν, ενώ έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021 θα διαρκέσει η περίοδος πρόωρης κράτησης (Early Bird), οπότε θα ισχύσουν προνομιακές τιμές για τους ενδιαφερόμενους εκθέτες».

Στη φετινή τριήμερη ψηφιακή έκθεση Insights-X Online, που έλαβε χώρα από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου 2020, 170 προμηθευτές από 34 χώρες παρουσίασαν με επιτυχία τις τάσεις και τις καινοτομίες τους σε τομείς, όπως τα χαρτικά, ο εξοπλισμός γραφείου, τα αναλώσιμα και τα είδη γραφικής ύλης. «Η ψηφιακή έκδοση της δημοφιλούς έκθεσης της Νυρεμβέργης πέτυχε το ίδιο υψηλό επίπεδο ποιότητας και διαφορετικότητας με την τελευταία διοργάνωση δια φυσικής παρουσίας. Ο συνδυασμός προϊόντων, εργαστηρίων και δικτύωσης βρήκε μεγάλη απήχηση σε 4.775 εμπόρους λιανικής και αγοραστές, που παρακολούθησαν την Insights-X Online καθ’ όλη τη διάρκεια της».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr