NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Εστίαση: Προς έγκριση το πρόγραμμα 60 εκατ. ευρώ για την αγορά θερμαντικών σωμάτων

Εστίαση: Προς έγκριση το πρόγραμμα 60 εκατ. ευρώ για την αγορά θερμαντικών σωμάτων

Στα 60 εκατομμύρια θα φτάσει το κόστος του προγράμματος για την αγορά θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου ειδικά για τον κλάδο της εστίασης, όπως ανέφερε σήμερα, από το βήμα της Βουλής, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει ήδη αποσταλεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή «και αναμένουμε τώρα να πάρουμε την θετική τους έγκριση – και θα την πάρουμε - για να ξεκινήσει και η διαδικασία του νέου προγράμματος». Όπως τόνισε,δεν πρόκειται για δάνειο αλλά για επιχορήγηση (grant).

«Θα είναι λεφτά που θα παίρνουν, προσέξτε, για θερμαντικά σώματα εξωτερικού χώρου που έχουν αγοράσει οι ίδιοι από τον περασμένο Φεβρουάριο, όχι μόνο γι’ αυτά που θα πάρουν τώρα. Προφανώς και αυτά που θα πάρουν τώρα θα καλυφθούν.

Αλλά και για τιμολόγια που θα έχουν κόψει από το Φεβρουάριο του 2020 μέχρι τώρα, εμείς θα πληρώνουμε στον καθένα 100 ευρώ ανά 15 τετραγωνικά, ακριβώς για να μπορέσουν να βάλουν, όταν θα φύγουμε από την καραντίνα, εξωτερικά σώματα θερμαντικά για να μη χρειαστεί να κλειστεί ο κόσμος μέσα και έχουμε νέα αναζωπύρωση» συμπλήρωσε.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr