NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων για τα βραβεία «Μέγας Αλέξανδρος»

Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων για τα βραβεία «Μέγας Αλέξανδρος»

Το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME), μέλος του European Logistics Association (ELA), διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά τα Ελληνικά Βραβεία Αριστείας στα Logistics «Μέγας Αλέξανδρος».

Βασικός σκοπός του θεσμού είναι να αναδείξει έργα και καινοτόμες λύσεις εταιρειών, βραβεύοντας εκείνο το έργο/λύση που ικανοποιεί περισσότερο τα κριτήρια, βάσει της κατηγορίας στην οποία ανήκει. Στη συνέχεια, ένα εκ των βραβευθέντων θα τιμηθεί με το βραβείο «Μέγας Αλέξανδρος - Project of the Year 2021». Το διακριθέν έργο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ετήσιο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό των ELA Awards που διοργανώνει ο European Logistics Association - ELA με συμμετοχές από 34 χώρες-μέλη του.

Οι κατηγορίες στις οποίες καλείστε να δηλώσετε συμμετοχή είναι οι κάτωθι:

  • Mastery in Logistics: Απευθύνεται σε εταιρείες με in-house Logistics, οι οποίες έχουν να παρουσιάσουν οφέλη από καινοτόμες λύσεις και πρακτικές που εφάρμοσαν.
  • Support & Evolve in Logistics: Απευθύνεται σε εταιρείες συμβουλευτικών υπηρεσιών, παρόχων υπηρεσιών ΙΤ, καθώς και εταιρείες εκπαίδευσης, οι οποίες έχουν να παρουσιάσουν οφέλη από καινοτόμες λύσεις και πρακτικές που ανέπτυξαν σε πελάτες τους.
  • Collaboration in Logistics: Απευθύνεται σε εταιρείες οι οποίες εφαρμόζουν outsourced Logistics και έχουν να παρουσιάσουν οφέλη από καινοτόμες λύσεις και πρακτικές που εφάρμοσαν, αναδεικνύοντας πρωτίστως τη συνεργατικότητα.

Επιπροσθέτως, ο θεσμός δίνει τη δυνατότητα σε κορυφαίους επαγγελματίες και στελέχη της πρώτης γραμμής της Εφοδιαστικής Αλυσίδας να συμμετέχουν, παρουσιάζοντας την επαγγελματική πορεία τους και τα επιτεύγματά τους, με στόχο την ανάδειξη του στελέχους που θα τιμηθεί με το βραβείο “Μέγας Αλέξανδρος - Professional of the Year 2021.

Οι κατηγορίες:

  • Professional of the Year
  • Best senior / high flyer logistician
  • Best junior / promising logistician
  • Best new entry in logistics

Η πρόσκληση για συμμετοχή απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ανεξαρτήτως από το εάν είναι μέλη του ILME. Η απονομή των βραβείων θα γίνει σε ειδική εκδήλωση του ILME σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Σας καλούμε να υποβάλετε την υποψηφιότητά σας έως τις 30/11/2020.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr