NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Για τις 17 Δεκεμβρίου μεταφέρθηκε η Τελετή Απονομής των Coffee Business Awards 2020

Για τις 17 Δεκεμβρίου μεταφέρθηκε η Τελετή Απονομής των Coffee Business Awards 2020
17_11_2020 | 12:41 17_11_2020 | 13:01
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Τρόφιμα & Ποτά

Για τις 17 Δεκεμβρίου 2020 μεταφέρθηκε η διεξαγωγή της Τελετή Απονομής των Coffee Business Awards 2020, ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις της πανδημίας στη χώρα μας. Στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής των Coffee Business Awards 2020, την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά (διαδικτυακά) η διεξαγωγή της Κλειστής Συνάντησης μεταξύ θεσμικών φορέων και στελεχών του κλάδου του καφέ με θέμα «Η πανδημία και η επόμενη μέρα για την αγορά της καφεστίασης». Σκοπός της κλειστής συνάντησης είναι να συζητηθούν τα προβλήματα που προέκυψαν από την πανδημία, και να διαμορφωθούν προτάσεις και για το μέλλον του κλάδου. Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών του κλάδου του καφέ που συμμετέχουν στα Coffee Business Awards 2020, καθώς και εκπρόσωποι των μεγάλων χορηγών της διοργάνωσης.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με τους εξής θεσμικούς εκπροσώπους:

  • Θόδωρος Σκυλακάκης, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών,
  • Παναγιώτης Σταμπουλίδης, Γεν. Γραμματέας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή,
  • Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.),
  • Γιάννος Μπενόπουλος, Πρόεδρος, Ελληνική Ένωση Καφέ (ΕΕΚ),
  • Στέφανος Σακάρος, Πρόεδρος, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επεξεργασίας Καφέ (ΣΕΕΚ),
  • Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Το συντονισμό της συζήτησης θα κάνει ο Δημοσιογράφος και Head of Content της ethosMEDIA, κ. Χρήστος Κώνστας, ενώ τα συμπεράσματα της συνάντησης θα ανακοινωθούν στην εκδήλωση της Τελετής Απονομής των Coffee Business Awards 2020, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 (ώρες διεξαγωγής: 13.00-18:00). Το υπόλοιπο πρόγραμμα της Τελετής Απονομής των Coffee Business Awards 2020 θα ανακοινωθεί αναλυτικά τις επόμενες μέρες.

Τα μοναδικά Επιχειρηματικά Βραβεία για τους επαγγελματίες του χώρου του καφέ και της καφεστίασης διοργανώνονται φέτος για 2η συνεχόμενη χρονιά από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το Coffee & Brunch Magazine & το coffeemag.gr. Τα Coffee Business Awards 2020 τελούν υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Καφέ (ΕΕΚ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επεξεργασίας Καφέ (Σ.Ε.Ε.Κ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και του Ελληνο – Iταλικού Eπιμελητηρίου Aθήνας.

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο coffeebusiness.ethosawards.eu καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, και YouTube.

 COBA Πρόγραμμα 19 Νοεμβρίου (179.33 KB)

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr