NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η McDonald's εγκαθιστά 200 σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε όλη την Ιταλία

Η McDonald's εγκαθιστά 200 σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε όλη την Ιταλία
17_11_2020 | 13:02 17_11_2020 | 13:03
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Διεθνή

​Η McDonald's Italia θα εγκαταστήσει 200 ​​σημεία φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα εντός των 100 χώρων στάθμευσης των καταστημάτων της σε όλη την Ιταλία.

Η αλυσίδα συνεργάστηκε με την Enel X για μετάβαση στην ηλεκτρική κινητικότητα και για να υπογραμμίσει τη σημασία ενός βιώσιμου «αποτυπώματος».

Οι σταθμοί φόρτισης JuicePole και JuicePump θα εγκατασταθούν στους χώρους στάθμευσης των εστιατορίων της McDonald's και θα προσφέρουν μια νέα υπηρεσία στους πελάτες, επιτρέποντας ταυτόχρονη φόρτιση δύο οχημάτων με διαθέσιμη ισχύ έως και 22 kW για τους JuicePoles και τουλάχιστον 50 kW για τα JuicePumps. Με το τελευταίο, ένας μέσος όρος περίπου 30 λεπτών θα είναι αρκετός για «φόρτιση» με ηλεκτρική ενέργεια.

Αυτή η συνεργασία αναφέρεται πως θα οδηγήσει σε σημαντικά αποτελέσματα όσον αφορά στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις: τα σημεία φόρτισης που θα λειτουργούν στη μέγιστη απόδοση θα οδηγήσουν σε καθαρή εξοικονόμηση άνω των 1.800 τόνων CO2 που εκπέμπονται στην ατμόσφαιρα.

Οι πρώτοι σταθμοί φόρτισης θα εγκατασταθούν στα εστιατόρια McDonald's σε Desio, Eboli, Loreto, San Benedetto del Tronto, Ancona και Osimo. Το σχέδιο θα περιλαμβάνει σύντομα τις νέες πόλεις Piombino, Barberino di Mugello, Alessandria, Quartu Sant’Elena και Florence.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr