NEWSFLASH...
Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Αrt InSide Business: Ένα καινοτόμο πρόγραμμα αφιερωμένο στην τέχνη και την επιχειρηματικότητα

Αrt InSide Business: Ένα καινοτόμο πρόγραμμα αφιερωμένο στην τέχνη και την επιχειρηματικότητα
18_10_2016 | 10:14 15_11_2016 | 12:24

To ‘Αrt InSide Business-Be Creative on your Business’ είναι ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο, κυρίως για τα Ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα, που εστιάζει μέσα από την σύμπλευση της Τέχνης και του Business, στην ανάδειξη και αύξηση της δημιουργικότητας, με στόχο την καινοτομία, επικεντρώνοντας στις νέες ιδέες, υπηρεσίες και προϊόντα, για τις εταιρείες, διάφορους φορείς και σε ιδιώτες.

Εμπνευστής και εισηγητής του προγράμματος είανι ο Mike Petrakis (Artist, Director of ‘Art InSide Business’, Innovation Creativity Consultant at ‘Artwaykening Employees’), σε συνεργασία με την Αριάδνη Νικάκη (Communication & PR Specialist).

Ο σημερινός ολοένα αυξανόμενος ανταγωνισμός σε κοινωνικό και επαγελματικό επίπεδο, χρειάζεται νέες μορφές και νέα μονοπάτια, ώστε να οδηγηθούν οι εταιρίες, οι οργανισμοί και σε προσωπικό επίπεδο, σε πιο εξελιγμένες και εμπλουτισμένες διαδικασίες, με σεβασμό στο όραμα και τις αξίες του κάθε φορέα και οντότητας.

Το πρόγραμμα παρέχει πολύπλευρες υπηρεσίες ενίσχυσης των αναγκών και στόχων του κάθε οργανισμού, μέσα από καλλιτεχνικές διαδικασίες και τα πολλά κοινά στοιχεία που έχουν η Τέχνη και το Business.
Η δημιουργική βιομηχανία παρέχει τα απαιτούμενα εργαλεία για την επιτυχία των στόχων που έχουν θέσει οι εκπαιδευόμενοι του προγράμματος μέσα από έναν κοινό κώδικα.

Οι πρώτοι καινοτόμοι στον ανθρώπινο πολιτισμό ήταν οι καλλιτέχνες και αυτοί αντίστοιχα έχουν τις απαντήσεις για τις σημερινές απαιτήσεις που έχουν οι επιχειρήσεις- οργανισμοί, αλλά και στο προσωπικό μας επίπεδο, στην σημερινή κοινωνία μας.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα:

Mike Petrakis, 6940 611 955, Αριάδνη Νικάκη, 6979 255 605

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr