NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Στο στόχαστρο των hackers βρέθηκε η Manchester United - Ξεκίνησε έρευνα

Στο στόχαστρο των hackers βρέθηκε η Manchester United - Ξεκίνησε έρευνα

​Στο στόχαστρο μιας «εξεζητημένης» ηλεκτρονικής επίθεσης βρέθηκε ο βρετανικός ποδοσφαιρικός σύλλογος, Manchester United.

Οι επικεφαλής του συλλόγου δήλωσαν ότι είναι σίγουροι πως δεν υπήρξε παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των οπαδών. Τα κανάλια μέσων της United, ο ιστότοπος και η επίσημη εφαρμογή δεν επηρεάστηκαν από την επίθεση.

«Ο σύλλογος έχει λάβει ταχεία δράση για να περιορίσει την επίθεση και συνεργάζεται με ειδικούς συμβούλους για τη διερεύνηση του συμβάντος», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση. «Οι κυβερνοάμυνες μας εντόπισαν την επίθεση και έκλεισαν τα επηρεαζόμενα συστήματα για να περιορίσουν τη ζημιά και να προστατεύσουν τα δεδομένα».

«Δεν γνωρίζουμε επί του παρόντος τυχόν παραβίαση των προσωπικών δεδομένων που σχετίζονται με τους οπαδούς και τους πελάτες μας. Όλα τα κρίσιμα συστήματα που απαιτούνται για να γίνουν αγώνες στο Old Trafford παραμένουν ασφαλή και λειτουργικά.»

Η United έχει ενημερώσει το Γραφείο του Βρετανού Επιτρόπου Πληροφοριών και διενεργείται έλεγχους, σε μια προσπάθεια εντοπισμού περαιτέρω λεπτομερειών σχετικά με την επίθεση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr