NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Solid Havas: Digital καμπάνια για το Άνθος Αραβοσίτου Γιώτης

Solid Havas: Digital καμπάνια για το Άνθος Αραβοσίτου Γιώτης

Με σύνθημα «Φτιάξε Χρόνο για Σένα», η νέα ολοκληρωμένη digital καμπάνια που σχεδίασε η Solid Havas για το Άνθος Αραβοσίτου Γιώτης μας παροτρύνει να «νταντέψουμε» τον εαυτό μας.

Η ενέργεια έχει αφετηρία της το ΥοuTube, αλλά και το microsite ftiaksexronogiasena.gr και όχημα τρία digital videos με πρωταγωνιστές της διπλανής πόρτας, με τους οποίους το ευρύ κοινό της καμπάνιας μπορεί να ταυτιστεί. «Οι πρωταγωνιστές σταματούν τα πάντα για λίγο, προκειμένου να απολαύσουν το πιο αγαπημένο comfort food κάθε γενιάς και να επανασυνδεθούν με τον εαυτό τους και αυτούς που αγαπούν και προτρέπουν και το κοινό να…σταματήσει να τους παρακολουθεί!»

Η καμπάνια, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «εμπνέεται και αναδεικνύει τα μοναδικά rituals που διαθέτει το Άνθος Αραβοσίτου Γιώτης, από τη στιγμή που το παρασκευάζεις και ευωδιάζει όλο το σπίτι μέχρι τη βελούδινη γεύση του, που τρέφει την παιδικότητά μας».

«Η νέα καμπάνια για το Άνθος Αραβοσίτου Γιώτης μας δίνει τον καλύτερο λόγο και μας προτείνει ιδέες, τώρα που είμαστε περισσότερο στο σπίτι, να βρούμε λίγο χρόνο για εμάς και τους αγαπημένους μας, κι αν δεν μπορούμε… τότε πρέπει να τον φτιάξουμε. Η παραγωγή των digital videos έγινε από την FeelMe Films, ενώ η καμπάνια έτρεξε και στο Facebook με διαγωνισμό καθώς και στο Instagram της Γιώτης».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr