NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η online έκδοση της Eco Expo Asia άνοιξε, με διεθνή και εγχώρια περίπτερα

Η online έκδοση της Eco Expo Asia άνοιξε, με διεθνή και εγχώρια περίπτερα
24_11_2020 | 15:01
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Διεθνή

Η διαδικτυακή έκδοση της Eco Expo Asia 2020 έχει ανοίξει, καλωσορίζοντας τα πιο πρόσφατα οικολογικά εκθέματα σε πέντε κατηγορίες, με περισσότερους από 100 εκθέτες και έξι εθνικά περίπτερα.

Στην ψηφιακή έκθεση, το 30% των εκθεμάτων είναι φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, ενώ το 70% είναι οικολογικές λύσεις ή επαγγελματικές υπηρεσίες. Πέρα από μια σειρά εκθετών στο διαδίκτυο από μια ποικιλία τομέων, υπάρχει επίσης ένας αποκλειστικός τρισδιάστατος εικονικός εκθεσιακός χώρος για εξερεύνηση, παρουσιάζοντας μερικές από τις τελευταίες πράσινες πρωτοβουλίες που υλοποιούνται στο Χονγκ Κονγκ. Η ψηφιακή έκθεση θα διαρκέσει έως τις 27 Νοεμβρίου 2020

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει έξι διεθνή και εγχώρια περίπτερα, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία για αγοραστές στο διαδίκτυο. Τα εθνικά περίπτερα που συμμετέχουν στην Eco Expo Asia είναι:

  • Hong Kong Pavilion: 16 εκθέτες θα αποτελέσουν το εθνικό περίπτερο του Χονγκ Κονγκ για να παρουσιάσουν τεχνολογίες και λύσεις για την επεξεργασία αέρα, αποβλήτων, χρησιμοποιημένων ορυκτελαίων, λυμάτων και ανακύκλωσης. Επιπλέον, ανάμεσά τους θα υπάρχουν εταιρείες που προσφέρουν επαγγελματικές υπηρεσίες, όπως περιβαλλοντικές συμβουλές και παρακολούθηση, λύσεις κυκλικής οικονομίας, ελέγχους ενεργειακής απόδοσης και υπηρεσίες περιβαλλοντικής πιστοποίησης.
  • Guangzhou Pavilion: Συνολικά 21 εκθέτες θα παρουσιάσουν τεχνολογίες όπως: λύσεις διαχείρισης λυμάτων, επεξεργασία χημικών και επικίνδυνων αποβλήτων, επεξεργασία στερεών αποβλήτων και αποτέφρωση αποβλήτων με μετατροπή σε ενέργεια, καθώς και αποσμητικά και απολυμαντικά προϊόντα.
  • Korea Pavilion: θα ξεχωρίσει 10 εταιρείες που προσφέρουν μια σειρά οικολογικών προϊόντων, όπως: ενεργειακά αποδοτικοί βιομηχανικοί φυσητήρες, αξεσουάρ vegan fashion, βιολογικά τρόφιμα και ποτά, φιλικά προς το περιβάλλον οικιακά είδη και είδη καθαρισμού.
  • Canada Pavilion: με την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου του Καναδά στο Χονγκ Κονγκ, το εθνικό περίπτερο του Καναδά θα επιστρέψει με 15 εταιρείες που ειδικεύονται: σε cleantech και πράσινα κτίρια, φιλικά προς το περιβάλλον καύσιμα, τεχνολογία απορριμμάτων τροφίμων, επεξεργασία λυμάτων και λάσπης, προηγμένα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας μπαταρίας, νέα δομικά εξαρτήματα κτιρίων, αποκατάσταση θερμικού εδάφους, έξυπνη τεχνολογία ισχύος εκτός δικτύου
  • Shenzhen Pavilion: αποτελείται από έξι εταιρείες που παρουσιάζουν λύσεις για: επεξεργασία λυμάτων, παρακολούθηση ποιότητας λυμάτων και νερού, διαχείριση οσμών και επεξεργασία εκπλυμάτων.
  • Jiangsu Pavilion: 11 εταιρείες κατασκευάζουν το περίπτερο παρουσιάζοντας ηλεκτρονικά συστήματα για εγκαταστάσεις επεξεργασίας αέρα και νερού, μονωτικά υλικά, βιοδιασπώμενα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά για οικιακά είδη, φιλικά προς το περιβάλλον υφάσματα και τεχνητό γρασίδι.

Εν τω μεταξύ, το Γραφείο Περιβάλλοντος της Κυβέρνησης HKSAR δημιούργησε έναν νέο τρισδιάστατο εικονικό περίπτερο όπου οι εκθέτες μπορούν να προωθήσουν τα brands και τα προϊόντα τους. Ένα χαρακτηριστικό του περιπτέρου - η εικονική περιήγηση Hong Kong • GO Green virtual tour - καλεί τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τις πράσινες πρωτοβουλίες των περιοχών σε τρεις βασικούς τομείς: Νέο Δίκτυο Ανακύκλωσης Κοινότητας, Εγκαταστάσεις Ανακύκλωσης και Πράσινη Υψηλή Τεχνολογία. Σύμφωνα με την τάση για νέες λύσεις ψηφιακών εκθέσεων, η εντυπωσιακή εμπειρία εισάγει τις τελευταίες εγκαταστάσεις διαχείρισης αποβλήτων καθώς και επιδείξεις εικονικής πραγματικότητας προηγμένων συστημάτων μείωσης θορύβου.

Οι εκθέτες ποιότητας παρουσιάζουν καινοτόμες τεχνολογίες

Νέες, συναρπαστικές και πρωτοποριακές οικολογικές λύσεις και προϊόντα είναι προσβάσιμα από μια ποικιλία εκθετών. Ορισμένοι εκθέτες που αξίζει να ξεχωρίσουμε περιλαμβάνουν:

  • Ecool Air Co Limited, Hong Kong: είναι οι μοναδικοί και αποκλειστικοί διανομείς του Συστήματος απολύμανσης υπεριώδους ακτινοβολίας ECA σε δεξαμενές νερού. Το σύστημα εξαλείφει τη λεγεωνέλα και σκοτώνει διάφορους μικροβιολογικούς οργανισμούς σε ψύκτες νερού και συστημάτων παροχής πόσιμου νερού.
  • EcoPark, Hong Kong: παρέχει γη με μακροχρόνιους όρους, με προσιτό κόστος και ένα ολόκληρο πακέτο ευκολιών για χρήση από τη βιομηχανία ανακύκλωσης με σκοπό την ανακούφιση των δαπανών σε υποδομές. Το EcoParkendeavours προωθεί την ανακύκλωση των αποβλήτων σε πόρους και επιστρέφει ανακυκλώσιμα υλικά στη γραμμή παραγωγής και κατανάλωσης, προωθώντας την ανάπτυξη της κυκλικής οικονομίας.
  • Turbowin Company Limited, Korea: προσφέρει ενεργειακά αποδοτικές και αξιόπιστες λύσεις αέρα με αποδοτικότητα εξοικονόμησης ενέργειας έως και 57,4%, ωφελώντας περισσότερους από δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους σε 70 διαφορετικές χώρες. Ειδικά σε περιοχές με υψηλούς λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας ή με ασταθή τροφοδοσία, τα προϊόντα της Turbowin έχουν μεγάλη απόδοση επένδυσης.
  • Shenzhen Qing Valley Environmental Technology Co. Ltd, China: κατέχουν την προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας σε συστήματα επεξεργασίας λυμάτων και καυσαερίων. Υποστηρίζουν πράσινες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις βιολογικής προστασίας και έχουν δημιουργήσει σχέσεις τεχνικής συνεργασίας με πολλά πανεπιστήμια και ινστιτούτα παγκοσμίως.
  • Ampd Energy Limited, Hong Kong: βασισμένο σε ένα όραμα για ένα μέλλον χωρίς εκπομπές για τις κατασκευές, το βασικό τους προϊόν - το AmpdEnertainer - είναι ένα σύστημα μπαταριών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την τροφοδοσία μεγάλων εξοπλισμών εργοστασίων σε εργοτάξια χωρίς ντίζελ και βρίσκεται σε εμπορική ανάπτυξη με διάφορους εργολάβους στο Χονγκ Κονγκ.
  • Biozone Scientific International Limited, Hong Kong: παγκόσμιος πρωτοπόρος στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή συστημάτων καθαρισμού αέρα, με πελάτες σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, όπως νοσοκομεία, βιομηχανικούς χώρους, δημόσιες συγκοινωνίες, γραφεία, εμπορικές κουζίνες κα.

«Οι εγγραφές πραγματοποιούνται εδώ: bit.ly/30JRyvb. Η Eco Expo Asia 2020 συμμετέχει στην Autumn Sourcing Week | Online, η οποία πραγματοποιείται 16 – 27 Νοεμβρίου 2020. Η έκθεση διοργανώνεται σε συνεργασία από το Hong Kong Trade Development Council (HKTDC) και τη Messe Frankfurt (HK) Ltd και συνδιοργανώνεται από το Environment Bureau of the Hong Kong Special Administrative Region (HKSAR) Government.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr