NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Συνεργασία Siemens - Zeta για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των φαρμακευτικών διεργασιών

Συνεργασία Siemens - Zeta για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των φαρμακευτικών διεργασιών

Η Siemens και η Zeta προχώρησαν σε μια στρατηγική συνεργασία. Ο στόχος των δύο εταιρειών είναι να προωθήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των φαρμακευτικών διεργασιών παγκοσμίως. Η Zeta, με εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία σε μεγάλα έργα για τη βιοφαρμακευτική βιομηχανία, αναλαμβάνει το ρόλο του system integrator χάρη στην τεχνογνωσία της σε διαδικασίες από τον φαρμακευτικό τομέα. Σε συνεργασία με τη Zeta, η Siemens ενεργεί ως πάροχος συστήματος, προσφέροντας πλατφόρμες λογισμικού με το χαρτοφυλάκιο της Digital Enterprise. Η λύση λογισμικού για σχεδιασμό και υλοποίηση παραγωγής, Comos, αποτελεί τη βάση για την πλατφόρμα ψηφιακού engineering, με αντικειμενοστρεφή διαχείριση δεδομένων και χρήση έξυπνων προτύπων για την εφαρμογή διαδικασιών προγραμματισμού εστιασμένων στη φαρμακευτική. Εκτός από την ενσωμάτωση των υφισταμένων λειτουργιών πλατφόρμας, η Zeta και η Siemens αναπτύσσουν νέες μονάδες για περαιτέρω βελτίωση της ενσωμάτωσης της αλυσίδας αξίας.

Η Zeta υιοθετεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό με νέες, εξελιγμένες στρατηγικές ψηφιοποίησης. Η ανάπτυξη βιομηχανικών διεργασιών για την παραγωγή δραστικών συστατικών είναι εξαιρετικά περίπλοκη. Η δημιουργία φαρμακευτικών προϊόντων απαιτεί αναρίθμητα βήματα σχεδιασμού, από την ανάπτυξη στο εργαστήριο έως τη βιομηχανική παραγωγή μεγάλης κλίμακας. Στον αυστηρά ρυθμιζόμενο φαρμακευτικό τομέα, αυτές οι διαδικασίες πρέπει να είναι διαφανείς και πλήρως ανιχνεύσιμες. Στα έργα μηχανικής, δημιουργούνται τεράστιοι όγκοι δεδομένων, που πρέπει να είναι δομημένα λογικά. Αυτό απαιτεί ένα αυστηρό τοπίο λογισμικού, το οποίο ενσωματώνει όλες τις διαδικασίες από το σχεδιασμό βιομηχανικών διεργασιών μέχρι τη μηχανική υλοποίηση και από την πιστοποίηση μέχρι την παράδοση.

Το νέο περιβάλλον ψηφιακού σχεδιασμού προσανατολίζεται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις όλων των συμμετεχόντων στο έργο και επιτρέπει σε διαφορετικούς συνεργάτες του έργου να δουλεύουν μαζί από διάφορες τοποθεσίες σε ένα κοινόχρηστο περιβάλλον λογισμικού. Η βάση για αυτό είναι το Comos, η λύση λογισμικού για σχεδιασμό και υλοποίηση παραγωγής της Siemens. Από αυτό το ψηφιακό περιβάλλον λογισμικού, όλα τα δεδομένα είναι διαθέσιμα για πρόσβαση, χρήση ή περαιτέρω ανάπτυξη ανά πάσα στιγμή. Οι χρήστες συμμετέχουν ομαλά στη διαδικασία σχεδιασμού, γεγονός που προσφέρει το πλεονέκτημα της πιο αποτελεσματικής, ταχύτερης και ομαλότερης συνεργασίας μεταξύ των συμμετεχουσών εταιρειών. Στο τέλος της περιεκτικής και ολοκληρωμένης διαδικασίας σχεδιασμού, η Zeta έχει ένα ψηφιακό δίδυμο της μονάδας παραγωγής και της διαδικασίας. Χρησιμοποιώντας τις Έξυπνες Υπηρεσίες Engineering, η Zeta διαθέτει το ψηφιακό δίδυμο στους διαχειριστές των μονάδων για την αποτελεσματική λειτουργία και συντήρηση της μονάδας.

Τα πρακτικά πλεονεκτήματα της ολοκληρωμένης ψηφιοποίησης στο χώρο των συστημάτων λογισμικού συνοψίζονται από τον Martin Meyer, ειδικό ψηφιοποίησης της Zeta: «Ο πελάτης επωφελείται από τη χρήση δεδομένων ψηφιακής πιστοποίησης για ηλεκτρονική επικύρωση, αυτόματη ενημέρωση λιστών ανταλλακτικών και αριθμών παραγγελίας, αντικατάσταση και δοκιμή ημερομηνιών για τμήματα παραγωγικών μονάδων και φθορά εξαρτημάτων - όλα διαρκώς ενημερωμένα με βάση το ψηφιακό δίδυμο της εγκατάστασης».

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τη Zeta. Ανοίγει νέες ευκαιρίες για την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού των φαρμακευτικών διεργασιών παγκοσμίως. Με την απρόσκοπτη λύση μας για ολοκληρωμένο engineering και λειτουργία, οι χρήστες στη φαρμακευτική βιομηχανία επωφελούνται από την ταχύτερη ανάπτυξη διεργασιών και την ωριμότητα των προϊόντων», δηλώνει ο Bart Moors, CEO των Comos Industry Solutions της Siemens AG.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr