NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο: Digital Conference - Το Real Estate στην covid και μετά covid εποχή

Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο: Digital Conference - Το Real Estate στην covid και μετά covid εποχή

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: “ Το Real Estate στην Covid και μετά Covid εποχή” διοργανώνει την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 το Ελληνοσερβικό Εμπορικό, Τουριστικό, Επαγγελματικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Β. Ελλάδος και το Παρατηρητήριο Τιμών και Εκτιμήσεων Ακίνητων Ν.Α. Ευρώπης.

Η ημερίδα στοχεύει στη δημιουργία ενός διαλόγου, με τη συμμετοχή ειδικών του κλάδου, για την εικόνα και τις τάσεις που παρουσιάζονται στην αγορά ακινήτων υπό το κλίμα αβεβαιότητας με την πανδημία αλλά και πως αναμένεται να διαμορφωθεί το κτηματομεσιτικό περιβάλλον στην εποχή μετά των κορονoϊό, αναγνωρίζοντας, την ριζική ανατροπή του τοπίου στο Real Estate που διαμορφώνεται από τις δραματικές επιπτώσεις της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης οδηγώντας σε νέα δεδομένα και μία εποχή μεγάλων αλλαγών στον κλάδο της αγοράς ακινήτων.

Κεντρικός Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο κ. Θεόδωρος Τριανταφυλλίδης, Εμπορικός Αντιπρόσωπος και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων Β. Ελλάδος, ενώ ομιλητής και συντονιστής συζήτησης ο κ. Κώστας Γεωργάκος, Κτηματομεσίτης και Πρόεδρος του Ελληνοσερβικού Επιμελητηρίου και του Παρατηρητηρίου Τιμών και Εκτιμήσεων Ακίνητων Ν.Α. Ευρώπης.

Συμμετέχουν ως ομιλητές οι:

  • Πάρις Μπίλιας, Μηχανικός (Αντιπεριφεριάρχης υποδομών και δικτύων κεντρικής Μακεδονίας),
  • Γεώργιος Τσακούμης Μηχανικός (Πρόεδρος ΤΕΕ – Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας),
  • Λευτέρης Ποταμιάνος, Κτηματομεσίτης (Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών – Αττικής),
  • Κώστας Χαιδούτης, Δικηγόρος (Πρόεδρος Ιδιοκτήτων Ακινήτων Ν. Θεσσαλονίκης) και
  • Φώτιος Μουζάκης, ακαδημαϊκός υπεύθυνος προγραμμάτων στην ακίνητη περιουσία του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί μέσω ZOOM και θα αναμεταδοθεί στην σελίδα του Ελληνοσερβικού Επιμελητηρίου στο FACEBOOK Πατήστε για ζωντανή σύνδεση: facebook.com/greekserbianchamber Συνδεθείτε 30 λεπτά πριν στον παρακάτω σύνδεσμο: Zoom Meeting: us02web.zoom.us/j/83066134010.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr