NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Twitter εξετάζει την προσθήκη πλήκτρου «dislike», επανέρχονται τα μπλε «τικ»

Το Twitter εξετάζει την προσθήκη πλήκτρου «dislike», επανέρχονται τα μπλε «τικ»

​Το Twitter αυτή τη στιγμή «εξερευνά» την προσθήκη ενός πλήκτρου «dislike» ή κάποιου είδους σχετικού συστήματος, πιθανότατα όπως συμβαίνει στο Reddit.

Το Twitter εξερευνά νέες δυνατότητες όλη την ώρα - και πολλές από αυτές τις λειτουργίες δεν φτάνουν ποτέ στο κοινό. Εντούτοις, μια αναφορά από την ίδια την εταιρεία στο συγκεκριμένο θέμα, υποδηλώνει ότι κάποιο τέτοιο κουμπί μπορεί να βρίσκεται πραγματικά στα σχέδια της.

Ο Kayvon Beykpour, επικεφαλής προϊόντων της Twitter, έκανε τη σχετική αναφορά σε μια συζήτηση στην ίδια την πλατφόρμα. Απαντώντας σε μια κριτική, ο Beykpour σημείωσε ότι το Twitter δίνει προτεραιότητα στην αντιμετώπιση ζητημάτων όπως η «συντονισμένη μη αυθεντική συμπεριφορά», η «παρενόχληση» και η «παραπληροφόρηση».

Σε απάντηση γύρω από ερώτηση σχετικά με το εάν θα υπάρξει προσθήκη ενός τέτοιου πλήκτρου, ο Beykpour έγραψε πως «αυτό είναι κάτι που διερευνούμε», χωρίς όμως να δώσει στη δημοσιότητα κάποιο σχετικό χρονοδιάγραμμα.

Την ίδια στιγμή, μετά από μια τριετή παύση, η πλατφόρμα θα επαναφέρει τη δυνατότητα απόκτησης σήματος επιβεβαιωμένου λογαριασμού, του μπλε εικονιδίου που κάνει την εμφάνιση του δίπλα από κάποια ονόματα. Η εταιρεία δήλωσε την Τρίτη ότι θα ξεκινήσει τον έλεγχο των αιτήσεων το 2021.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr