NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

«Εθνικός κίνδυνος»: Εξαγριωμένος με το Twitter ο Donald Trump

«Εθνικός κίνδυνος»: Εξαγριωμένος με το Twitter ο Donald Trump

Ο Donald Trump ισχυρίστηκε ότι ένας νόμος που προστατεύει το Twitter από την ευθύνη για τις αναρτήσεις των χρηστών του πρέπει να τερματιστεί, λόγω φόβων για θέματα «εθνικής ασφάλειας», καθώς το hashtag #diaperdon βρισκόταν στο επίκεντρο.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ ζήτησε η νομοθεσία που προστατεύει τους εκδότες από την ευθύνη για περιεχόμενο τρίτων να «τερματιστεί αμέσως», αφού ισχυρίστηκε ότι το Twitter διαχειρίζεται την ενότητα με τα Trends, παρουσιάζοντας «αρνητικά πράγματα».

Η έκρηξη του προέδρου ήρθε καθώς το hashtag #diaperdon γινόταν viral στο Twitter, μετά την κοινοποίηση φωτογραφιών του που τον δείχνουν να κάθεται σε ένα μικρό γραφείο κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στον Λευκό Οίκο χθες το βράδυ.

«Το Twitter στέλνει εντελώς ψεύτικα "Trends" που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που είναι πραγματικά δημοφιλές στον κόσμο», έγραψε. «Τα φτιάχνουν, και μόνο με αρνητικά "πράγματα ". Το ίδιο θα συμβεί στο Twitter όπως και στο @FoxNews. Επίσης, μεγάλες διακρίσεις στους Συντηρητικούς!»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr