NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η ισραηλινή Wediggit και η Jamf αναλαμβάνουν την διαχείριση συσκευών Apple στην Ελλάδα

Η ισραηλινή Wediggit και η Jamf αναλαμβάνουν την διαχείριση συσκευών Apple στην Ελλάδα

Ο εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής της Apple, η Wediggit, που παρέχει και πωλεί προϊόντα Apple σε ισραηλινές δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, και ο προμηθευτής εργαλείων για διαχείρισης συσκευών Apple σε επιχειρήσεις, Jamf, συνεργάζονται για τη διαχείριση συσκευών Apple για οργανισμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Την τελευταία δεκαετία, η Wediggit έχει εγκριθεί ως «Apple Solution Expert» στο Ισραήλ. Σήμερα, διαχειρίζεται 10.000 συσκευές Apple σε εκατοντάδες εταιρείες και οργανισμούς σε ολόκληρη τη χώρα. Η Jamf, από την άλλη πλευρά, διαχειρίζεται επί του παρόντος συσκευές Apple που λειτουργούν σε περισσότερους από 40.000 οργανισμούς παγκοσμίως, όπως σε επτά από τις 10 μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο.

Οι 10.000 συσκευές Apple της Wediggit βοηθούν τους οργανισμούς μέσω των δυνατοτήτων του Jamf Pro, μιας σουίτας εργαλείων που παρέχει δυνατότητες διαχείρισης από άκρο σε άκρο. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τράπεζες, διεθνείς εταιρείες υψηλής τεχνολογίας με κέντρα Ε & Α στο Ισραήλ, φαρμακευτικές, υπουργεία, πανεπιστήμια, σχολεία και άλλα.

Η Wediggit άρχισε να προσφέρει λύσεις Jamf στο Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς λύσεων διαχείρισης, υποστήριξης και ασφάλειας δεδομένων για συσκευές Apple, το 2016. Η Jamf μπήκε στον NASDAQ τον Ιούλιο του 2020 και παρουσιάζει σήμερα αποτίμηση περίπου 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr