NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Amazon: Πωλήσεις 4,8 δισ. δολαρίων από τις επιχειρήσεις στην πλατφόρμα

Amazon: Πωλήσεις 4,8 δισ. δολαρίων από τις επιχειρήσεις στην πλατφόρμα
01_12_2020 | 16:31 01_12_2020 | 16:33
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Εμπόριο

Η Amazon είπε την Τρίτη ότι η φετινή προ-εορταστική περίοδος ήταν η μεγαλύτερη στην ιστορία της, καθώς η πανδημία του κορονοϊού ανάγκασε περισσότερους ανθρώπους από ποτέ να κάνουν τις αγορές τους μέσω του διαδικτύου. Ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου σημείωσε ότι οι πελάτες ψωνίζουν νωρίς για δώρα και εποχιακά είδη για τους αγαπημένους τους.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι δημοφιλείς αγορές περιλαμβάνουν το νέο Echo Dot, το βιβλίο του πρώην προέδρου Barack Obama «A Promised Land» και τα One-Step Hair Dryer και Volumizer Brush. Η Amazon δεν αποκάλυψε πραγματικά στοιχεία πωλήσεων για τη Black Friday και τη Cyber Monday.

Η Amazon έχει επικριθεί για την προώθηση των δικών της προϊόντων πάνω από αυτά των ανεξάρτητων λιανοπωλητών, αλλά σημείωσε τώρα ότι τα δεύτερα είδαν «ρεκόρ ζήτησης» στην πλατφόρμα της φέτος.

Ανεξάρτητες επιχειρήσεις που πραγματοποιούν πωλήσεις στην πλατφόρμα της Amazon ξεπέρασαν τα 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιες πωλήσεις από τη Black Friday έως τη Cyber Monday, σημειώνοντας ότι ο αριθμός αυξήθηκε κατά 60% από πέρυσι. Πρόσθεσε ότι 71.000 μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις είδαν πωλήσεις άνω των 100.000 δολαρίων σε αυτήν την περίοδο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr