NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Google συνεχίζει την ανάπτυξη του «μυστηριώδους» λειτουργικού συστήματος Fuchsia

Η Google συνεχίζει την ανάπτυξη του «μυστηριώδους» λειτουργικού συστήματος Fuchsia

Τέσσερα χρόνια πριν, υπήρξε η αποκάλυψη ότι η Google αναπτύσσει ένα νέο λειτουργικό σύστημα, το Fuchsia, το οποίο δεν θα βασίζεται στον πυρήνα του Linux αλλά θα χρησιμοποιεί τον μικροπυρήνα Zircon.

Πλέον, η εταιρεία μιλάει λίγο περισσότερο για αυτό, ανακοινώνοντας πως νέοι ενδιαφερόμενοι συνεργάτες μπορούν να πάρουν μέρος στο project.

Η εταιρεία αναφέρει πως «δημιούργησε νέες δημόσιες λίστες αλληλογραφίας για συζητήσεις, πρόσθεσε ένα μοντέλο διακυβέρνησης για να διευκρινίσει πώς λαμβάνονται οι στρατηγικές αποφάσεις και άνοιξε το πρόγραμμα παρακολούθησης ζητημάτων για τους δημόσιους contributors».

Η ανάρτηση της Google υπογραμμίζει ότι «το Fuchsia δεν είναι έτοιμο για γενική ανάπτυξη προϊόντων ή ως αναπτυξιακός στόχος», αλλά είναι πιθανό ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση θα δώσει ώθηση σε έναν ακόμη γύρο σχετικών αναλύσεων.

Η Google απλώς αποκαλεί το Fuchsia «λειτουργικό σύστημα που είναι ασφαλές, ανανεώσιμο, χωρίς αποκλεισμούς και ρεαλιστικό».

Οι προγραμματιστές μπορούν να επισκεφθούν το fuchsia.dev για να μάθουν περισσότερα και να κατεβάσουν τον απαραίτητο κώδικα για τον πηγαίο κώδικα και τον σχετικό emulator.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr