NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Το Pornhub διαγράφει 10 εκατομμύρια βίντεο - Τι έχει συμβεί

Το Pornhub διαγράφει 10 εκατομμύρια βίντεο - Τι έχει συμβεί

​Το Pornhub έσβησε εκατομμύρια βίντεο σε μια προσπάθεια να «καθαρίσει» τον ιστότοπο από παιδική πορνογραφία και άλλο παράνομο περιεχόμενο.

Τη Δευτέρα, η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι έσβησε τα βίντεο από όλους τους μη επαληθευμένους χρήστες. Ως αποτέλεσμα, δεσμεύεται να φιλοξενεί μόνο βίντεο που δημιουργήθηκαν από επίσημους συνεργάτες και δημιουργούς από το πρόγραμμα επαληθευμένων μοντέλων της υπηρεσίας.

«Αυτό σημαίνει ότι κάθε κομμάτι του περιεχομένου προέρχεται από επαληθευμένους χρήστες, μια προϋπόθεση που οι πλατφόρμες όπως το Facebook, το Instagram, το TikTok, το YouTube, το Snapchat και το Twitter δεν έχουν ακόμη υιοθετήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά σχετική ανακοίνωση.

Η συγκεκριμένη ενέργεια φαίνεται να έχει εξαλείψει τουλάχιστον 10 εκατομμύρια βίντεο. Προς το παρόν, η υπηρεσία αναφέρει πως φιλοξενεί 2,9 εκατομμύρια κλιπ - από 13,5 εκατομμύρια την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο ιστότοπος έκανε την ανακοίνωση λίγες μέρες αφότου Mastercard και η Visa σταμάτησαν να δέχονται πληρωμές από το Pornhub, λόγω ανησυχιών ότι η πλατφόρμα φιλοξενεί χιλιάδες βίντεο με παιδιά και βιασμούς.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr