NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

«Πλήγμα» για την πολωνική CD Projekt Red η απόσυρση video game από τη Sony

«Πλήγμα» για την πολωνική CD Projekt Red η απόσυρση video game από τη Sony

Η Sony αποφάσισε να αποσύρει το video game Cyberpunk 2077 από το διαδικτυακό κατάστημα του PlayStation μια εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα και να προσφέρει πλήρεις επιστροφές χρημάτων.

Ο συγκεκριμένος τίτλος, που αποτελεί έναν από τους πιο πολυαναμενόμενους στην ιστορία του gaming, έχοντας και ένα τεράστιο budget για την ανάπτυξη του, αντιμετώπισε σοβαρά τεχνικά προβλήματα, από τη στιγμή που διατέθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Αναλυτές στο Τόκιο δήλωσαν ότι είναι η πρώτη φορά που η Sony αποσύρει τίτλο «triple-A» από το ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Η κίνηση χαρακτηρίζεται από τα διεθνή μέσα ως μια «πλήγμα» για την CD Projekt Red, το πολωνικό στούντιο που παρήγαγε το Cyberpunk 2077, ένα δυστοπικό θρίλερ που κοστίζει περίπου 60 δολάρια και είχε προβλεφθεί ότι θα πουλούσε 30 εκατομμύρια αντίτυπα τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Adam Kiciński, διευθύνων σύμβουλος του στούντιο, δήλωσε ότι η απόσυρση ήταν «προσωρινή» και ότι δεν υπάρχουν τρέχουσες συζητήσεις σχετικά με τη Microsoft, σχετικά με κάποια ενδεχόμενη παρόμοια απόφαση, για το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα.

Σημείωσε ότι οι παίκτες μπορούν «να συνεχίσουν να αγοράζουν φυσικές εκδόσεις της έκδοσης PlayStation σε καταστήματα λιανικής».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr