NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Innovathens Business Accelerator: Ξεκινά ο 9ος κύκλος, αφιερωμένος στις δημιουργικές βιομηχανίες

Innovathens Business Accelerator: Ξεκινά ο 9ος κύκλος, αφιερωμένος στις δημιουργικές βιομηχανίες

Το Innovathens Powered By Samsung, «ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, έχοντας ήδη διοργανώσει τέσσερις θεματικούς κύκλους Επιχειρηματικού Επιταχυντή αφιερωμένους στις Δημιουργικές και Πολιτιστικές Βιομηχανίες (από τους συνολικά 8!) απευθύνει πρόσκληση για συμμετοχή στον Innovathens Business Accelerator – Creative Industries Vol. 5».

Ο συγκεκριμένος κύκλος απευθύνεται σε μουσικούς, designer και αρχιτέκτονες, όπως επίσης και σε άτομα που ασχολούνται με το cultural management, τη διαφήμιση ή ακόμα και τα video games.

Για 3 μήνες, καλλιτέχνες, start-ups, επιχειρήσεις και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των Creative & Cultural Industries (CCIs), εξελίσσουν τις ιδέες τους, σχεδιάζουν νέα projects, προϊόντα και υπηρεσίες, συνεργάζονται, αλληλεπιδρούν, ανταλλάσσουν απόψεις, καλές πρακτικές και know how.

Το Innovathens δίνει τη δυνατότητα σε όσους/όσες επιλεγούν να συμμετάσχουν στο ταχύρρυθμο πρόγραμμα του Επιχειρηματικού Επιταχυντή σεμινάρια και workshops, εξατομικευμένο mentoring και coaching από gurus του είδους, επιτυχημένους επιχειρηματίες και αναγνωρισμένους ακαδημαϊκούς, πρόσβαση σε ευκαιρίες χρηματοδότησης αλλά και δυνατότητες networking με τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους της αγοράς και της πόλης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 www.innovathens.gr/apply-9th-business-accelerator-cci-vol-5/».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr