NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Ο Elon Musk ήθελε να πουλήσει την Tesla στην Apple, αλλά ο Tim Cook δεν τον συνάντησε

Ο Elon Musk ήθελε να πουλήσει την Tesla στην Apple, αλλά ο Tim Cook δεν τον συνάντησε
23_12_2020 | 10:22 23_12_2020 | 10:23
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Επιχειρηματικά Νέα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, έγραψε στο Twitter ότι σκέφτηκε να πουλήσει την εταιρεία στην Apple, αλλά ο Διευθύνων Σύμβουλος της τελευταίας, Tim Cook, δεν ενδιαφέρθηκε να συναντηθεί μαζί του.

Συγκεκριμένα, ο Musk έγραψε σε ένα tweet στις 22 Δεκεμβρίου: «Τις πιο σκοτεινές μέρες του προγράμματος Model 3, έφτασα στον Tim Cook για να συζητήσω τη δυνατότητα της Apple να αποκτήσει την Tesla (για το 1/10 της τρέχουσας αξίας μας). Αρνήθηκε να με συναντήσει».

Ήταν μια σπάνια παραδοχή από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla, ότι κάποτε σκέφτηκε να εγκαταλείψει τον έλεγχο της εταιρείας που βοήθησε να χτίσει και να κερδίσει μια αξία που υπερβαίνει τις εννέα κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες συνδυαστικά.

Το 2018, ο Musk είπε δημόσια ότι η αυτοκινητοβιομηχανία είναι «κόλαση» και ότι κοιμόταν στο εργοστάσιο για να καταφέρει να λύσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, καθώς προσπαθούσε να προχωρήσει σε μαζική κατασκευή των ηλεκτρικών Model 3.

Είπε επίσης προηγουμένως, σε ένα tweet, ότι η Tesla απείχε κάποτε «περίπου ένα μήνα» από την πτώχευση κατά τη διάρκεια της παραγωγής του Model 3 - μια λεπτομέρεια που η εταιρεία δεν αποκάλυψε ποτέ σε τριμηνιαία οικονομικά αποτελέσματα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr