NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Facebook πρότεινε να βοηθήσει στην ανάπτυξη μιας ανταγωνιστικής υπηρεσίας

Η Facebook πρότεινε να βοηθήσει στην ανάπτυξη μιας ανταγωνιστικής υπηρεσίας

Πριν την κατάθεση αντιμονοπωλιακών αγωγών εναντίον της Facebook, οι κορυφαίοι δικηγόροι της εταιρείας πρότειναν μια εναλλακτική λύση: ο κολοσσός της κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανάπτυξη ενός ανταγωνιστή.

Σύμφωνα με την Washington Post, οι δικηγόροι της Facebook πρότειναν ότι θα μπορούσε να βοηθήσει ένα νέο κοινωνικό δίκτυο, μια άλλη εταιρεία, να αναπτυχθεί και να χρησιμοποιήσει τον δικό της κώδικα και τις σχέσεις μεταξύ των χρηστών της.

Οι Αρχές τελικά αρνήθηκαν να αποδεχθούν την πρόταση, σύμφωνα με την Post, αλλά η προσφορά δείχνει τι ήταν διατεθειμένο να παρέχει το γνωστό κοινωνικό δίκτυο για να αποφύγει τις αγωγές. Η Facebook αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά.

Με βάση τις αγωγές, οι ρυθμιστικές αρχές πιστεύουν ότι η ισχύς του Facebook βασίζεται όχι μόνο στην τεχνολογία του, αλλά και στην ήδη εδραιωμένη θέση του στη ζωή πολλών ανθρώπων.

Η εταιρεία δεν παρείχε στα διεθνή μέσα σχετικό σχόλιο, αλλά ένας εκπρόσωπος είπε στην Post πως «θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε σθεναρά την ικανότητα των ανθρώπων και των επιχειρήσεων να επιλέγουν τις δωρεάν υπηρεσίες μας, τη διαφήμιση και της εφαρμογές, λόγω της αξίας που προσφέρουν».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr