NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

KFC: «Ανταγωνίζεται» το Playstation, με μια κονσόλα που κρατάει ζεστό το φαγητό

KFC: «Ανταγωνίζεται» το Playstation, με μια κονσόλα που κρατάει ζεστό το φαγητό

Το φαγητό και το παιχνίδι είναι πράγματα που συμβαδίζουν για πολλούς ανθρώπους και η KFC, η αλυσίδα γρήγορου φαγητού που εστιάζει στο κοτόπουλο, φαίνεται να το ξέρει αυτό.

Η εταιρεία παρουσίασε την KFConsole, που λανσάρει σε συνεργασία με την Cooler Master, αποτελώντας έναν υπολογιστή που μπορεί να τρέξει παιχνίδια, αλλά που υπόσχεται, επίσης, να κρατήσει το κοτόπουλο του χρήστη ζεστό.

Το καθοριστικό χαρακτηριστικό της KFConsole είναι ο δίσκος τροφίμων. Ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει φαγητό στον «θάλαμο κοτόπουλου», που φαίνεται να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του χώρου στο μηχάνημα, και αυτός θα το κρατάει ζεστό. Αυτό φυσικά διαχωρίζεται από τα εξαρτήματα του υπολογιστή, ώστε να μπορούν να λειτουργούν δροσερά.

Ο υπολογιστής φέρει επεξεργαστή 9ης γενιάς της σειράς H της Intel, δίσκο SSD και κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX. Ο επίσημος ιστότοπος της εταιρείας αναφέρει ότι η κονσόλα θα υποστηρίζει 240fps και 4K.

Η KFC δεν αναφέρει πότε θα διατεθεί στην αγορά, με την ίδια να αναμένεται πως θα κοινοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες στο μέλλον.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr