NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Συνεργασία Designia και ethelon με SOFFA

Συνεργασία Designia και ethelon με SOFFA

Η Designia Insurance Brokers στηρίζει το έργο του SOFFA (Social Fashion Factory) για ενδυνάμωση, επαγγελματική κατάρτιση και κοινωνική ένταξη ανθρώπων που προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Σε συνεργασία με την ethelon, η Designia Insurance Brokers στηρίζει τους ωφελούμενους του προγράμματος, ώστε να αναπτύξουν συγκεκριμένες δεξιότητες και να αναζητήσουν μια θέση στην αγορά εργασίας.

Συγκεκριμένα δίνει τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν στο δημιουργικό σχεδιασμό και να εργαστούν στο πρόγραμμα ραπτικής του SOFFA και να αποκτήσουν κατάρτιση και χρήσιμες γνώσεις, απαραίτητες για τη μετέπειτα επαγγελματική απορρόφησή τους.

Οι ωφελούμενοι θα παρακολουθήσουν 56 εκπαιδευτικές ώρες του προγράμματος “Wear your Origins“, με στόχο να ενδυναμωθούν στο χώρο του σχεδίου μόδας.

Επιπλέον, μέσα από το πρόγραμμα ραπτικής, συνολικής διάρκειας 100 ωρών, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους και να σκεφτούν διαφορετικά και δημιουργικά, προκειμένου να σχεδιάσουν τα δικά τους αντικείμενα μόδας, τα οποία στη συνέχεια θα διατεθούν προς πώληση.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα ακολουθεί πρότυπα βιώσιμης ανάπτυξης, καθώς θα χρησιμοποιηθούν ως πρώτη ύλη ανακυκλωμένα υφάσματα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr