NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Στις 15 Ιανουαρίου 2021 το Data Science Online Conference

Στις 15 Ιανουαρίου 2021 το Data Science Online Conference

Το Inefan και το InfinityGreece πραγματοποιούν online conference την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 18:00 – 22:00 με θέμα: «Data Science Online Conference».

«Κάθε ψηφιακή αλληλεπίδραση παράγει δεδομένα, ένα ψηφιακό αποτύπωμα. Από την απλή αναζήτηση στο Google, τις online αγορές, τα like στα social media, μέχρι και τα μέρη τα οποία επισκεπτόμαστε, η καθημερινή μας ζωή αφήνει ένα “ψηφιακό ίχνος”. Σε αυτόν τον σωρό των φαινομενικά ασύνδετων δεδομένων, είναι πολλές φορές “θαμμένη” μια πληροφορία με εξαιρετική εμπορική αξία».

Τομείς όπως η φαρμακοβιομηχανία, η βαριά βιομηχανία (τσιμέντα, πρώτες ύλες, εξοπλισμός), η καπνοβιομηχανία, η συμβουλευτική (consulting), το marketing και πολλοί άλλοι, «προσπαθούν καθημερινά να αναπτύξουν επιτυχημένες τεχνικές “Data Analytics” προκειμένου να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία θα αξιοποιηθούν με σκοπό την βελτίωση των προϊόντων τους, των υπηρεσιών τους και των πωλήσεων».

Οι ομιλητές του συνεδρίου, μέσα από την δική τους επαγγελματική πορεία, θα παρουσιάσουν τα διάφορα πεδία εφαρμογής της Επιστήμης των Δεδομένων στο εκάστοτε αντικείμενό τους, και θα αναφερθούν στα hard και soft skills που αναζητούν οι εταιρείες για τα στελέχη τους.

Ομιλητές του συνεδρίου θα είναι:

  • Χάρης Λαλάτσης, Ceo, Ierax Analytix
  • Παναγιώτης Υψηλάντης, PhD, Senior Advanced Analytics Specialist, ΤΙΤΑΝ Cement Group
  • Αφροδίτη Ζυγούρου, Manager Consumer Data Science, Papastratos
  • Βάιος Τσαραπατσάνης, Data Science Associate, Pfizer
  • Αναστασία Κουλίνα, Data Science Consultant, Accenture
  • Ευάγγελος Ιωαννίδης, PhD, Adjunct Professor, Aristotle University of Thessaloniki
  • Δημήτρης Κανέλλης, Creative Technologist Freelancer

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και για να πραγματοποιήστε την δωρεάν εγγραφή σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: infinitygreece.com/dataconference/. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το «Data Science Online Conference» μέσω YouTube, στο κανάλι INEFANTV, στο σύνδεσμο:www.youtube.com/channel/UC5GXzo05fMKi4aeN4D7rLRw

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr