NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Το Facebook αφαιρεί τα likes από τις σελίδες, εστιάζοντας στους followers

Το Facebook αφαιρεί τα likes από τις σελίδες, εστιάζοντας στους followers

Το Facebook ανακοίνωσε σήμερα έναν μεγάλο επανασχεδιασμό για τις σελίδες, που εισάγει μια νέα εμπειρία για δημιουργούς και δημόσιες προσωπικότητες. Μία από τις αξιοσημείωτες αλλαγές είναι η αφαίρεση του κουμπιού «Like».

Ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων λέει ότι ο νέος σχεδιασμός των Pages θα επικεντρωθεί στους Followers αντί για τα Likes, ώστε να δώσει στους δημιουργούς μια πιο άμεση «μέτρηση» της βάσης των θαυμαστών τους. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ακόλουθοι μιας σελίδας υποδεικνύουν πόσα άτομα λαμβάνουν ενημερώσεις από αυτήν.

Όπως αναφέρει η πλατφόρμα «καταργούμε τις επισημάνσεις "Μου αρέσει" και εστιάζουμε στους ακόλουθους για να απλοποιήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες συνδέονται με τις αγαπημένες τους σελίδες. Σε αντίθεση με τις επισημάνσεις "Μου αρέσει", οι ακόλουθοι μιας σελίδας αντιπροσωπεύουν τα άτομα που μπορούν να λαμβάνουν ενημερώσεις από τις σελίδες, κάτι που βοηθάει στο να δοθεί μια ισχυρότερη ένδειξη της βάσης των θαυμαστών».

Μεταξύ άλλων αλλαγών, η υπηρεσία θα κάνει το σήμα επαλήθευσης πιο ορατό σε αναρτήσεις και σχόλια. Για παράδειγμα, τα σχόλια από μια επαληθευμένη σελίδα στις αναρτήσεις άλλων θα εμφανίζονται στην κορυφή της ενότητας.

Οι νέες αλλαγές αναμένεται να εφαρμοστούν σε όλες τις σελίδες τους επόμενους μήνες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr