NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Νέα e-learning εποχή - Το Skillbox υποδέχεται στην πλατφόρμα του το IST

Νέα e-learning εποχή - Το Skillbox υποδέχεται στην πλατφόρμα του το IST

Το Skillbox ξεκινά μία νέα elearning συνεργασία και καλωσορίζει το IST και τα καινούρια του εξειδικευμένα προγράμματα.

Πλέον μέσα από την πλατφόρμα του Skillbox θα μπορείτε να επιλέξετε και τα σεμινάρια του IST, που βασίζονται στην ασύγχρονη εκπαίδευση. Ποιότητα και γνώση συναντούν την άριστη τεχνογνωσία και τα εργαλεία μίας από τις πιο σύγχρονες πλατφόρμες online εκπαίδευσης και το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Το IST - με πολύχρονη εμπειρία στην εκπαίδευση όλων των επιπέδων - παρέχει μία ευρεία γκάμα σεμιναρίων και diplomas πάνω σε σύγχρονα αντικείμενα ενασχόλησης, που στόχο έχουν τόσο την ανάπτυξη συγκεκριμένων δεξιοτήτων όσο και την επαγγελματική ανέλιξη των συμμετεχόντων.

Ξεκινώντας με το Event Management που μπορείτε ήδη να παρακολουθήσετε μέσα από την πλατφόρμα μας, το επόμενο διάστημα θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε στο Skillbox, σεμινάρια του IST που πραγματεύονται θέματα σχετικών με το πεδίο του Management, των Logistcs, των Εξαγωγών, της Οργάνωσης και Διοίκησης.

Όλα τα προγράμματα είναι πιστοποιημένα από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και οδηγούν σε Βεβαίωση Παρακολούθησης πιστοποιημένου προγράμματος, ενώ οι εισηγητές των προγραμμάτων είναι πλήρως καταρτισμένοι και έμπειροι και κυρίως ενεργοί στην αγορά εργασίας.

Η συνεργασία του Skillbox και του IST θα γεννήσει μία νέα περίοδο ευχάριστων αλλαγών και εξελίξεων στην e-learning εκπαίδευση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr