NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Epsilon College: Recruitment 4.0 - Δωρεάν online ημερίδα

Epsilon College: Recruitment 4.0 - Δωρεάν online ημερίδα

Το Epsilon College πρωτοπορεί και διοργανώνει στις 15/01, 17:00 - 20:00, ημερίδα με θέμα το Recruitment 4.0, μια επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιείται η πρόσληψη και αντικατοπτρίζει την υιοθέτηση της τεχνολογίας για την καλύτερη εύρεση, διαχείριση και τοποθέτηση υποψηφίων σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Το Recruitment 4.0 είναι η ανταπόκριση του κλάδου των προσλήψεων στην ευρύτερη τέταρτη βιομηχανική επανάσταση στο παγκόσμιο περιβάλλον και καλείται να προσφέρει στους οργανισμούς τα ταλέντα που χρειάζονται αλλά και να αξιοποιήσει την τεχνολογία και τις έξυπνες μηχανές για την προσέλκυση και ανάπτυξη των ταλέντων.

Ομιλητές

  • Θεοδώρα Αισώπου: People and Culture Director, Fintech, Εlectronic Systems Management Services, OKTO
  • Αποστόλης Κατσόρχης: Commercial Specialty | Outplacement, Practice Leader, Human Factor
  • Δρ. Όλγα Παπαδογεωργάκη: Freelance Business Consultant, Sociologist, HR Professional & Certified Trainer
  • Δρ. Εύη Προκόπη: «Top 100 HR Influencer 2020», Success Coach & Νευρογλωσσολόγος
  • Νάσια Σκούντζου: HR Manager Epsilon Net Group

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν θέματα που αφορούν:

  1. τις τεχνικές και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για την προσέλκυση, την ένταξη και ενσωμάτωση ταλέντων
  2. αλλαγές που είδαμε στις προσλήψεις και στο κόσμο της εργασίας κατά τη περίοδο Covid-19,
  3. τις δεξιότητες που χρειάζονται οι recruiters,
  4. τις μελλοντικές δεξιότητες που χρειάζεται το ανθρώπινο δυναμικό και τα ταλέντα που θα πρέπει προσληφθούν,
  5. την μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των στρατηγικών πρόσληψης.

Πρόγραμμα ημερίδας:

  • 17.30 -18.00 Recruitment Process in the Coronovirus Era: The Epsilon Νet Group experience – Νάσια Σκούντζου
  • 18.00 - 18.30 How Talent Acquisition has changed during COVID-19 and how and when it will recover – Αποστόλης Κατσόρχης
  • 18.30 - 19.00 Attracting and retaining gig talents – Δρ. Εύη Προκόπη
  • 19.00 - 19.30 Recruitment in a Start Up Organization – Θεοδώρα Αισώπου
  • 19.30 - 20.00 The Human Element and the importance of ΕQ in the recruitment process on the fourth industrial revolution – Δρ. Όλγα Παπαδογεωργάκη

Ερωτήσεις προς τους ομιλητές θα μπορούν να γίνουν μετά το τέλος κάθε ενότητας γραπτώς μέσω της πλατφόρμας Zoom, στο chat box. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Zoom - Για την δωρεάν ημερίδα «Recruitment 4.0» δήλωσε συμμετοχή εδώ.

Βιογραφικά Ομιλητών

Δρ. Εύη Προκόπη: Η Δρ. Εύη Προκόπη είναι multicultural expert, αφού έχει ζήσει σε έξι χώρες και έχει συνεργαστεί με ανθρώπους από 58 χώρες. Έχει σημαντική εμπειρία στην εύρεση, εκπαίδευση, καθοδήγηση, διαχείριση και ηγεσία διαλειτουργικών ομάδων τόσο για πολυεθνικές εταιρείες Fortune 100 όσο και για start-ups. Η Εύη είναι ιδρύτρια και Πρόεδρος της Cosmoleadership, Global Leadership Association, ενώ είναι η νεότερη Ελληνίδα που μίλησε ποτέ στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Project Management Institute και η μόνη Ελληνίδα που έχει μπει στη λίστα των 100 ατόμων παγκοσμίως με τη μεγαλύτερη επιρροή στον χώρο των Ανθρωπίνων Πόρων. Ως πιστοποιημένη Αξιολογήτρια Εργασιακής Απόδοσης, Success Coach και συγγραφέας του best-seller The Success Playbook, θέλει να δώσει δύναμη στους ανθρώπους να πετύχουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους.

Δρ. Όλγα Παπαδογεωργάκη: Η Δρ. Όλγα Παπαδογεωργάκη, Διδάκτωρ Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει εξειδικευμένες σπουδές στον τομέα της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού στο Λονδίνο. Εργάζεται στο τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού με ιδιαίτερη εμπειρία στην Επιλογή Ανθρώπινου Δυναμικού, στην Εκπαίδευση και την Διαμόρφωση Εταιρικής Κουλτούρας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα της Διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού στις Ναυτιλιακές Εταιρείες.

Νάσια Σκούντζου: Η Νάσια Σκούντζου διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο του HR. Έχοντας θέσεις ευθύνης στο παρελθόν στις εταιρίες ICAP Group και Adecco HR έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με θέματα Επιλογής στελεχών και Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού, Εκπαίδευσης & Coaching. To Μάιο του 2017, ανέλαβε το ρόλο της HR Manager στην Data Communication, μέλος του Ομίλου Epsilon Net και από το Νοέμβριο του 2020 ανέλαβε HR Manager του Ομίλου. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει τη διεθνή πιστοποίηση HR – SHRM Certified Professional.

Αποστόλης Κατσόρχης: Ο Αποστόλης Κατσόρχης εργάζεται από το 2010 στο κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού, τόσο στη Συμβουλευτική, όσο και σε Διευθύνσεις HR. Οι κύριοι τομεις που έχει εργαστεί, εξελιχθεί και τον ενδιαφέρουν είναι Search & Selection, Talent Management και Outplacement services. Η χρονική συγκυρία των τελευταίων δέκα ετών του έχει δώσει γνώσεις και εμπειρία για τις εξελίξεις και αλλαγές που έχουν γίνει αλλά και εκείνες που θα εμφανιστούν στον νέο κόσμο της εργασίας. Έχοντας επικοινωνία με Διεθνείς οργανισμούς αντιλαμβάνεται τις ιδιαιτερότητες της εποχής και μένει επίκαιρος με τις σύγχρονες τάσεις των αγορών. Διατηρεί πάντα ενεργό το δίκτυο συνεργατών του, καθώς θεωρεί πως είναι βασικό στοιχείο επιτυχίας και γνώσης. Όταν δεν εργάζεται, αθλείται, ακούει μουσική και κάνει τα πρώτα του βήματα στο σκάκι.

Θεοδώρα Αισώπου: Η Θεοδώρα Αισώπου σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και είναι κάτοχος MSc στην Οργανωτική και Οικονομική Ψυχολογία από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Άρχισε να εργάζεται ως Σύμβουλος σταδιοδρομίας στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, αλλά σύντομα μετέβη σε Ειδικούς και Διευθυντικούς ρόλους στα τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού πολυεθνικών εταιρειών όπως η Velti και το Channel VAS. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως Διευθύντρια People and Culture στο OKTO, μια εταιρεία fintech.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr