NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ελληνική startup βραβεύεται διεθνώς για καινοτόμο συνεργασία

Ελληνική startup βραβεύεται διεθνώς για καινοτόμο συνεργασία

Η ελληνική Sentio Solutions λαμβάνει διεθνές βραβείο για τη συνεργασία της με ασφαλιστικούς ηγέτες στην Γερμανία.

Η συνεργασία της Sentio Solutions με τους κορυφαίους ασφαλιστικούς παρόχους της Γερμανίας, SCOR και Gothaer, βραβεύεται με το Thought Leader Award 2020 στο συνέδριο «Digital Insurance Conference», μια εκδήλωση που υποστηρίχθηκε από τη δημοφιλή γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung & τη Google στη Γερμανία. Η SCOR, είναι μια από τις μεγαλύτερες αντασφαλιστικές παγκοσμίως και η Gothaer Life Insurance μια από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές στη Γερμανία.

Η συνεργασία βασίστηκε στη χρήση του προγράμματος Feel για την πρόληψη και τη θεραπεία διαταραχών ψυχικής υγείας, όπως άγχος ή εξάντληση, που οδηγούν σε απουσία από την εργασία και μεγάλο αριθμό αναρρωτικών αδειών. Οι διαταραχές της ψυχικής υγείας είναι μια από τις κύριες αιτίες διακοπής εργασίας στη Γερμανία και ο αριθμός των ημερών ασθενείας των εργαζομένων, λόγω ψυχικών νοσημάτων, αυξάνεται συνεχώς από το 1997. Ωστόσο, η έγκαιρη διάγνωση και παρέμβαση μπορεί να αποτρέψει τέτοιες συνέπειες.

Το Feel είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ψυχικής υγείας για τη βελτίωση της συναισθηματικής κατάστασης ενός ατόμου, που χρησιμοποιεί αντικειμενικά δεδομένα για πρώτη φορά και παρέχει έγκαιρη και εξατομικευμένη ψυχική υποστήριξη.

Ο Γιώργος Ελευθερίου, CEO και Co-founder της Sentio Solutions, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά όλους όσους έκαναν πραγματικότητα αυτή τη συνεργασία και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους εξαιρετικούς συνεργάτες μας. Στόχος μας για το μέλλον είναι η συνέχιση και η εξέλιξη αυτής της σύμπραξης, η οποία θα ενδυναμώσει την παροχή άμεσης και εξατομικευμένης ψυχολογικής υποστήριξης σε όσους το έχουν ανάγκη!"

Η συνεργασία μεταξύ της Sentio και των Gothaer/SCOR ξεπέρασε κάθε προσδοκία τόσο για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, όσο και για το ενεργό ενδιαφέρον των χρηστών, με το 75% των συμμετεχόντων να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα, γεγονός που καταδεικνύει την έντονη ανάγκη για προληπτικές λύσεις ψυχικής υγείας. Οι συμμετέχοντες απάντησαν σε ένα ερωτηματολόγιο στην αρχή, τη μέση και το τέλος του προγράμματος, το οποίο έδειξε ότι ο δείκτης “Ικανοποίησης με τη ζωή τους” (Overall Life Satisfaction) βελτιώθηκε σημαντικά και δήλωσαν ότι απέκτησαν μεγαλύτερη κατανόηση των συναισθημάτων τους χρησιμοποιώντας το Feel.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr