NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Samsung: Αυτό είναι το πρώτο Galaxy S που έρχεται με υποστήριξη S Pen

Samsung: Αυτό είναι το πρώτο Galaxy S που έρχεται με υποστήριξη S Pen

​Η Samsung Electronics αποκάλυψε σήμερα το Galaxy S21 Ultra, μια συσκευή ναυαρχίδα που ενισχύει την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα καθώς φέρνει για πρώτη φορά τη δημοφιλή εμπειρία του S Pen στη σειρά συσκευών Galaxy S series.

«Το Galaxy S21 Ultra είναι ένα άλλο παράδειγμα για το πώς η Samsung προάγει την ουσιαστική καινοτομία για να προσφέρει στους ανθρώπους εξατομικευμένες εμπειρίες, που εμπλουτίζουν τη ζωή τους και τους βοηθούν να εκφράσουν την προσωπικότητά τους», δήλωσε ο TM Roh, President και Head του Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Λαμβάνοντας υπόψη το πόσο απαραίτητη είναι η τεχνολογία στη ζωή μας αυτήν την εποχή, θέλαμε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα και να θέσουμε νέα όρια στις δυνατότητες ενός smartphone».

Το Galaxy S21 Ultra αποτελεί το καινούριο κεφάλαιο στη δεκαετή πορεία της σειράς Galaxy S, κατά την οποία προσφέρει προηγμένες εμπειρίες κινητής. Το Galaxy S21 Ultra εντάσσεται στη νέα σειρά συσκευών Galaxy S και αναβαθμίζει την εμπειρία S21 στο επόμενο επίπεδο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρεία.

Το Galaxy S21 Ultra αποτελεί τη μεγαλύτερη συσκευή της σειράς Galaxy S21 series με δυναμική AMOLED 2X οθόνη 6.8 ιντσών. Για πρώτη φορά, οι χρήστες δεν χρειάζεται να επιλέξουν ανάμεσα στην ομαλότητα μιας οθόνης με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και μια οθόνη Quad HD+ display, καθώς στο S21 Ultra μπορούν να έχουν και τα δύο. Ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης προσαρμόζει το περιεχόμενο από 10Hz σε 120Hz για να διασφαλίσει την προβολή της καλύτερης εικόνας, ενώ εξοικονομεί ενέργεια για να παρατείνει τη διάρκεια της μπαταρίας. Σε σύγκριση με το Galaxy S20, το S21 Ultra προσφέρει φωτεινότερη εικόνα κατά 25% που φτάνει τα 1.500nits, η φωτεινότερη σε Galaxy smartphone.

Η τετραπλή κάμερα στην πίσω όψη (υπερ-ευρυγώνια, ευρυγώνια και με διπλούς τηλεφακούς) διαθέτει έναν αναβαθμισμένο επαγγελματικό αισθητήρα 108MP, που εξασφαλίζει τη λήψη 12 bit HDR φωτογραφιών με 64 φορές πλουσιότερο χρώμα και με υπερ-τριπλάσιο δυναμικό εύρος . Για πρώτη φορά σε Galaxy smartphone, δίνεται η δυνατότητα λήψης 4K σε 60fps σε όλους τους φακούς, συμπεριλαμβανομένων των πρόσθιων και οπίσθιων τεσσάρων φακών, ώστε ο χρήστης να μπορεί να μεταβαίνει σε διαφορετικές προοπτικές εικόνας, διατηρώντας την ποιότητα.

Για καλύτερη και ταχύτερη συνδεσιμότητα, το Galaxy S21 Ultra είναι ένα από τα πρώτα smartphone που υποστηρίζει Wi-Fi 6E. Παρέχει μεγαλύτερο εύρος ζώνης και ταχύτερη σύνδεση στο ίντερνετ. Με εξαιρετικά γρήγορο 5G, το S21 Ultra είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει γρήγορη λήψη βίντεο, ομαλή εμπειρία βιντεοκλήσης και πλοήγησης.

Την ίδια στιγμή, για πρώτη φορά σε συσκευή της σειράς S, η Samsung προσφέρει τη δημοφιλή εμπειρία S Pen στο Galaxy S21 Ultra με τεχνολογία Wacom. Είτε πρόκειται για ζωγραφική, λήψη σημειώσεων, επεξεργασία φωτογραφιών, υπογραφή εγγράφων, τώρα οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του S Pen στο Galaxy S21 Ultra, χρησιμοποιώντας ένα υπάρχον S Pen της σειράς Galaxy Note ή της σειράς Galaxy Tab είτε αγοράζοντας ξεχωριστά ένα S Pen με συμβατή θήκη.

Από τις 29 Ιανουαρίου 2021, το Galaxy S21 Ultra θα διατίθεται μέσω των φυσικών και online καταστημάτων των παρόχων και από την επίσημη σελίδα της εταιρίας στο Samsung.com, σε δύο χρώματα με πολυτελές ματ φινίρισμα: Phantom Silver: έκδοση 128GB με12GB RAM και έκδοση 256GB με 12GB RAM, Phantom Black: έκδοση 128GB με 12GB RAM, έκδοση 256GB με 12GB RAM ή έκδοση 512GB με 16GB RAM. Οι προπαραγγελίες για το Galaxy S21 Ultra ξεκινούν στις 14 Ιανουαρίου, στις 17.00

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr