NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Netflix: Θα «ανακατεύει» το περιεχόμενο, καθώς ξεπερνά τους 200 εκατ. χρήστες

Netflix: Θα «ανακατεύει» το περιεχόμενο, καθώς ξεπερνά τους 200 εκατ. χρήστες

Η Netflix ανακοίνωσε ότι ένα πρόσφατο τεστ που επικεντρώθηκε στην επίλυση του ερωτήματος «τι θα δω μετά;», το Shuffle Play, έχει αποδειχθεί αρκετά δημοφιλές και αναμένεται να διατεθεί σε όλους τους χρήστες, παγκοσμίως.

Η εταιρεία, κατά την ανακοίνωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων, αναφέρθηκε στη δοκιμή ενός χαρακτηριστικού που «δίνει στα μέλη τη δυνατότητα να επιλέξουν να παρακολουθήσουν αμέσως έναν τίτλο που επιλέγεται μόνο για αυτά, αντί να περιηγηθούν» στον κατάλογο.

Σημείωσε, επίσης, ότι η λειτουργία θα φτάσει όλους τους χρήστες, σε όλο τον κόσμο, κάποια στιγμή στο πρώτο εξάμηνο του 2021.

Το Netflix επιβεβαίωσε στο TechCrunch ότι η εν λόγω δοκιμή είναι το Shuffle Play, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2020. Ωστόσο, η εταιρεία λέει ότι το πραγματικό όνομα της δυνατότητας είναι υπό αναζήτηση.

Η Netflix έχει πειραματιστεί και με άλλες παρόμοιες λειτουργίες. Το 2019, για παράδειγμα, δοκίμασε ένα χαρακτηριστικό που επέτρεπε την αναπαραγωγή ενός τυχαίου επεισοδίου μιας σειράς, κάτι που μπορεί να λειτουργούσε καλά με σειρές όπως το "The Office" ή το "Friends", αλλά, πλέον, έχει χάσει και τα δύο.

Την ίδια στιγμή, ξεπέρασε άλλο ένα σημαντικό ορόσημο, φτάνοντας τους 203,6 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο τον κόσμο. Το επίτευγμα έρχεται μετά την εντυπωσιακή ανάπτυξη το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Η Netflix πρόσθεσε συνολικά 8,5 εκατομμύρια επί πληρωμή συνδρομητές στο Q4, επιτυγχάνοντας ρεκόρ 37 εκατομμυρίων επί πληρωμή συνδρομητών το 2020. Η Netflix «πέτυχε 25 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσια έσοδα», σύμφωνα με την έκθεση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr