NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Θέσεις Εργασίας
ανάγνωση

Η Amazon Web Services έφτασε στην Ελλάδα και «ανοίγει» θέσεις εργασίας

Η Amazon Web Services έφτασε στην Ελλάδα και «ανοίγει» θέσεις εργασίας

Νέες ευκαιρίες απασχόλησης προσφέρει η Amazon στην χώρα μας, μετά και την ανακοίνωση για την έναρξη λειτουργίας γραφείου της Amazon Web Services στην Ελλάδα.

Μόλις πριν από μερικές ώρες άλλωστε, καταχωρήθηκε μια νέα ανοικτή θέση εργασίας, που αφορά σε Enterprise Solutions Architect, με έδρα την Αθήνα.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, αναζητά ένα άτομο που θέλει να γίνει μέλος «της νέας ομάδας business development που θα βοηθήσει στην καθιέρωση της Amazon Web Services ως κορυφαίας τεχνολογικής πλατφόρμας στην περιοχή CEE».

Όσοι ενδιαφέρονται για ευκαιρίες απασχόλησης στην AWS στην Ελλάδα, μπορούν να μάθουν περισσότερα και να υποβάλλουν την αίτησή τους στο aws.amazon.com/careers.

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία ανακοίνωσε τη διεύρυνση της παρουσίας της στην Ελλάδα, σε συνέχεια της δημιουργίας τοποθεσίας Amazon CloudFront στην Αθήνα και της υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τη δημιουργία μίας ψηφιακής Ελλάδας μέσω του υπολογιστικού νέφους (cloud computing)

Η Amazon Web Services (AWS) ανακοίνωσε το άνοιγμα του πρώτου γραφείου της στην Ελλάδα, στην Αθήνα. Το νέο ελληνικό γραφείο είναι μέρος της διαρκούς επένδυσης της AWS στην Ελλάδα, καθώς η εταιρεία συνεχίζει τη διεύρυνση της ομάδας που στηρίζει τον αυξανόμενο αριθμό πελατών και συνεργατών της στην Ελλάδα. Το γραφείο θα υποστηρίξει οργανισμούς κάθε μεγέθους, συμπεριλαμβανομένων startups, επιχειρήσεων και οργανισμών του δημόσιου τομέα, καθώς κάνουν την μετάβαση στο υπολογιστικό νέφος της AWS (AWS Cloud).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr