NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η εταιρεία που έχει χάσει 3,7 δισ. ευρώ στην αγορά των smartphones

Η εταιρεία που έχει χάσει 3,7 δισ. ευρώ στην αγορά των smartphones

​Η κορεατική LG Electronics δήλωσε την Τετάρτη ότι εξετάζει όλες τις επιλογές για το ζημιογόνο τμήμα κινητής τηλεφωνίας. Οι αναλυτές αναφέρουν ότι αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει το κλείσιμο της επιχείρησης smartphone ή την πώληση τμημάτων της μονάδας.

Η εταιρεία ανέφερε σε δήλωσή της ότι τα 23 συνεχόμενα τρίμηνα απωλειών στην δραστηριότητα κινητής τηλεφωνίας έχουν κοστίσει 5 τρισεκατομμύρια γουόν (3,7 δισεκατομμύρια ευρώ), εν μέσω σκληρού ανταγωνισμού

«Στην παγκόσμια αγορά, ο ανταγωνισμός στην κινητή τηλεφωνία, συμπεριλαμβανομένων των smartphone, έχει γίνει πιο έντονος», δήλωσε η LG, σε ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι αναζητά λύσεις γύρω από τη συγκεκριμένη δραστηριότητα.

«Η LG Electronics πιστεύει ότι έχουμε φτάσει στο σημείο όπου πρέπει να πάρουμε την καλύτερη απόφαση για την επιχείρηση κινητής τηλεφωνίας, λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα και τη μελλοντική ανταγωνιστικότητα.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Brian Kwon, είπε ότι η εταιρεία σχεδίαζε να διατηρήσει το προσωπικό, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στην μονάδα κινητής τηλεφωνίας.

Αν και καταλάμβανε την 3η θέση στην παγκόσμια αγορά smartphone στο πρώτο τρίμηνο του 2013, η LG δεν βρισκόταν καν μεταξύ των κορυφαίων επτά εταιρειών στο τρίτο τρίμηνο του 2020, αφού έχασε έδαφος από τους Κινέζους κατασκευαστές.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr