NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Έρχεται η ημερίδα «Η καινοτομία στην Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν 2.0»

Έρχεται η ημερίδα «Η καινοτομία στην Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν 2.0»

Για δεύτερη χρονιά πραγματοποιείται στην Ελλάδα η ημερίδα «Η καινοτομία στην Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν».

Το Uni.Fund σε συνεργασία με το Πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, το Κέντρο Επιχειρηματικότητας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Κέντρο Αρχιμήδης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τη Bayer Ηellas, τη Μetavallon και την Endeavor Greece διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά την ημερίδα "Η καινοτομία στην Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν 2.0" και σας προσκαλούν να συμμετέχετε σ’ αυτήν. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί διαδικτυακά το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 στο διάστημα 11πμ - 4.30μμ.

Για τη σύνδεσή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφονται στον ακόλουθο σύνδεσμο: zoom.us/meeting/register/tJMrfuirrjMsHtE-JmLYTy62iE4ww4Uysn6w. Μετά την εγγραφή, λαμβάνουν email με το link για τη σύνδεση.

Στο επισυναπτόμενο πρόγραμμα βρίσκονται όλοι οι συμμετέχοντες και αναλυτικά τα sessions που θα πραγματοποιηθούν.

Ενδεικτικά κάποια από τα θέματα που θα συζητηθούν στην ημερίδα: Τι σημαίνει καινοτομία στην Ελλάδα σήμερα; Ποιους αφορά; Ποιους κλάδους της οικονομίας αγγίζει; Ποιοι φορείς στηρίζουν την προσπάθεια ομάδων και επιχειρήσεων να καινοτομήσουν; Ποια χρηματοδοτικά εργαλεία υπάρχουν; Τι άλλη βοήθεια παρέχεται;

 23012021 Η Καινοτομία Στην Ελλάδα Athens 2021 (2.83 MB)

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr