NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

H Apple ετοιμάζει το πρώτο της VR headset - Με ύφασμα και υψηλό κόστος

H Apple ετοιμάζει το πρώτο της VR headset - Με ύφασμα και υψηλό κόστος

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τα διεθνή μέσα, η Apple αναπτύσσει το δικό της VR headset, που θα χρησιμοποιεί ύφασμα, ανεμιστήρα και θα διατίθεται έναντι ενός μάλλον υψηλού κόστους.

Το Bloomberg αναφέρει ότι το πρώτο VR headset της Apple μπορεί να διατεθεί το 2022 ως αυτόνομη συσκευή που θα λειτουργεί μέσω μπαταριών, παρόμοια με το Oculus Quest 2. Η Apple φέρεται να εργάζεται με «μερικά από τα πιο προηγμένα και ισχυρά τσιπ» για αυτήν την συσκευή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Apple αντιμετώπισε προκλήσεις στην ανάπτυξη αυτού του headset, με ορισμένα πρωτότυπα να καταλήγουν πολύ μεγάλα και βαριά.

Η εταιρεία φέρεται να χρησιμοποιεί ύφασμα εξωτερικά για να μειώσει το βάρος του heaset, αλλά υιοθετεί επίσης έναν ανεμιστήρα - μια ασυνήθιστη κίνηση για την ίδια, δεδομένης της έμφασης που έχει στη σχεδίαση χωρίς ανεμιστήρα.

Το Bloomberg αναφέρει επίσης ότι το μέγεθος του είναι παρόμοιο με εκείνο του Oculus Quest και ορισμένα πρωτότυπα που δοκιμάζονται περιλαμβάνουν εξωτερικές κάμερες για να επιτρέψουν ορισμένες λειτουργίες AR.

Δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά αυτό θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το 2022.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr