NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

​Intralot: Παράταση έως την 1η Φεβρουαρίου για προσχώρηση στη συμφωνία lock-up

​Intralot: Παράταση έως την 1η Φεβρουαρίου για προσχώρηση στη συμφωνία lock-up

Την παράταση έως την 1η Φεβρουαρίου της προθεσμίας προσχώρησης στη συμφωνία δέσμευσης (lock-up) προκειμένου να δοθεί στους επενδυτές περισσότερος χρόνος για τη μελέτη των υποστηρικτικών εγγράφων ανακοίνωσε η Intralot.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της εισηγμένης αναφέρεται ότι γίνεται δημοσιοποίηση πληροφοριών, οι οποίες προγενέστερα της παρούσας δημοσίευσης είχαν διαβαθμιστεί, ή μπορούσαν εν δυνάμει να διαβαθμιστούν, ως προνομιακές πληροφορίες, βάσει του ορισμού όπως διατυπώνεται στο άρθρο 7(1) του κανονισμού 596/2014 της ΕΕ περί Καταχρήσεως της Αγοράς.

Αναφερόμαστε στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2021 από την INTRALOT Α.Ε. (η «INTRALOT» και, συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών της, ο «Όμιλος»), το οποίο αφορούσε τη σύναψη από την INTRALOT μίας σύμβασης δέσμευσης «lock-up» (η «Συμφωνία Lock-up») με μία «ad hoc» ομάδα ομολογιούχων («Ad Hoc Group»), η οποία κατέχει ποσοστό μεγαλύτερο του 75% επί του συνόλου των ομολογιών τύπου «Senior Unsecured Notes» συνολικού ύψους €250 εκατ. και λήξεως το 2021 («Ομολογίες SUNs 2021»), στα πλαίσια των προτεινόμενων συναλλαγών βελτιστοποίησης της κεφαλαιακής διάρθρωσής της (η «Ανακοίνωση της Συμφωνίας Lock-up»). Η Ανακοίνωση της Συμφωνίας Lock-up σημείωνε, μεταξύ άλλων, ότι όσοι κάτοχοι των Ομολογιών SUNs 2021 επιθυμούσαν να προσχωρήσουν στη Συμφωνία Lock-up, θα έπρεπε να ολοκληρώσουν τα απαιτούμενα στάδια της διαδικασίας το αργότερο μέχρι τις 5:00μμ (ώρα Λονδίνου) της 25ης Ιανουαρίου 2021.

Προκειμένου να δοθεί στους κατόχους των Ομολογιών SUNs 2021 περισσότερος χρόνος για τη μελέτη των υποστηρικτικών εγγράφων, με το παρόν δελτίο τύπου, η INTRALOT ανακοινώνει παράταση στη δυνατότητα προσχώρησης στη Συμφωνία Lock-up, έτσι ώστε όλοι οι κάτοχοι των Ομολογιών SUNs 2021 που δεν έχουν υπογράψει ακόμη τη Συμφωνία Lock-up, αλλά επιθυμούν να υποστηρίξουν την ανταλλαγή των Ομολογιών SUNs 2021 με Νέες Εξασφαλισμένες Ομολογίες SSNs («Senior Secured Notes»), αξίας

€205 εκατ., οι οποίες θα εκδοθούν από την Intralot Inc. με λήξη το 2025, απαιτείται να συμπληρώσουν και να υπογράψουν μία Συμφωνία Προσχώρησης στη Συμφωνία Lock-up, υπό την ιδιότητα τους ως κάτοχοι των Ομολογιών SUNs 2021, καθώς και να παρέχουν αποδεικτικά στοιχεία για την κατοχή των τίτλων τους, μέσω των σχετικών συστημάτων εκκαθάρισης, στην εταιρεία Lucid (η οποία ενεργεί ως Εκπρόσωπος Ενημέρωσης σύμφωνα με τη Συμφωνία Lock-up), το αργότερο μέχρι τις 5:00μμ (ώρα Λονδίνου) της 1ης Φεβρουαρίου 2021.

Οι ομολογιούχοι που ενδιαφέρονται για προσχώρηση στη Συμφωνία Lock-up μπορούν να απευθύνουν τις όποιες απορίες/ερωτήσεις τους στον Εκπρόσωπο Ενημέρωσης Lucid Issuer Services Limited, στα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις που παρέχονται παρακάτω. Δικαίωμα συμμετοχής στη Συμφωνία Lock-up έχουν όλοι οι κάτοχοι των Ομολογιών SUNs 2021. Η Συμφωνία Lock-up, καθώς και αντίγραφα όλων των υποστηρικτικών εγγράφων που σχετίζονται με αυτή και οι σχετικές ενημερώσεις, θα είναι διαθέσιμα για τους κατόχους των Ομολογιών SUNs 2021 στο ειδικό website: www.lucid-is.com/intralot/. Πρόσβαση στο συγκεκριμένο ιστότοπο θα παρέχεται στους κατόχους Ομολογιών SUNs 2021 που θα υποβάλουν ικανοποιητικές αποδείξεις της κατοχής των τίτλων τους στον Εκπρόσωπο Ενημέρωσης.

Στοιχεία επικοινωνίας του Εκπροσώπου Ενημέρωσης Lucid Issuer Services Limited

Email: intralot@lucid-is.com

Τηλ.: + 44 20 7704 0880

Υπ’όψιν: Oliver Slyfield / Sunjeeve Patel

Στην περίπτωση που κάποιος ομολογιούχος επιθυμεί να συζητήσει αναφορικά με τις συναλλαγές που περιγράφονται στη Συμφωνία Lock-up, μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία Evercore Partners International LLP, που ενεργεί ως οικονομικός σύμβουλος της Εταιρείας, στην διεύθυνση: Project- SyntaxEVR@evercore.com.

Επιπλέον, οι ομολογιούχοι που επιθυμούν να επικοινωνήσουν με το Ad Hoc Group, μπορούν να απευθυνθούν στους οικονομικούς του συμβούλους Houlihan Lokey και AXIA Ventures Group Limited, στις παρακάτω διευθύνσεις:

Houlihan Lokey EMEA, Email: ProjectLegendHL@hl.com και

LLP AXIA Ventures Group Limited Email: Project.Legend@axiavg.com

Η εταιρεία Houlihan Lokey EMEA, LLP, η οποία είναι εξουσιοδοτημένη και ρυθμιζόμενη από την Αρχή Οικονομικής Συμπεριφοράς του Ηνωμένου Βασιλείου (UK Financial Conduct Authority), και η εταιρεία AXIA Ventures Group Limited, η οποία είναι ρυθμιζόμενη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, ενεργούν αποκλειστικά για τα μέλη του Ad Hoc Group, αναφορικά με τα ζητήματα που παρουσιάζονται στο παρόν δελτίο τύπου, και δεν ενεργούν για κανένα άλλο πρόσωπο και δεν θα έχουν την ευθύνη να παρέχουν σε κανένα άλλο πρόσωπο, πέρα από τα πρόσωπα που ορίζονται παραπάνω, τις διασφαλίσεις που έχουν χορηγήσει στους πελάτες τους ή συμβουλευτικές υπηρεσίες αναφορικά με τα θέματα που παρουσιάζονται στο παρόν δελτίο τύπου.

Αποποίηση

Η ολοκλήρωση των συναλλαγών που περιγράφονται στη Συμφωνία Lock-up υπόκειται σε διάφορους όρους, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η έγκριση των συναλλαγών και η συμφωνία των όρων της από καθορισμένα ποσοστά των ομολογιούχων του Ομίλου. Παρά την υποστήριξη ενός σημαντικού αριθμού κατόχων των Ομολογιών SUNs 2021, δεν μπορεί να υπάρξει διαβεβαίωση ότι οι συναλλαγές θα ολοκληρωθούν με τους όρους που προβλέπονται επί του παρόντος ή καθόλου.

Αυτό το δελτίο τύπου δεν είναι προσφορά πώλησης ή πρόσκληση προσφοράς για αγορά ή ανταλλαγή ή απόκτηση τίτλων στις Ηνωμένες Πολιτείες ή σε οποιαδήποτε άλλη δικαιοδοσία και δεν προτείνεται προσφορά, δημόσια πρόταση, πώληση, ανταλλαγή ή απόκτηση κινητών αξιών σε δικαιοδοσία όπου μια τέτοια προσφορά, δημόσια πρόταση, πώληση, ανταλλαγή ή απόκτηση θα ήταν παράνομη. Οι τίτλοι που αναφέρονται σε αυτήν την ανακοίνωση δεν έχουν καταχωριστεί, και δεν θα καταχωριστούν, σύμφωνα με το Νόμο περί κινητών αξιών του 1933 των ΗΠΑ, όπως τροποποιήθηκε (ο «Νόμος περί Κινητών Αξιών»), ή τους νόμους οποιασδήποτε άλλης δικαιοδοσίας, και ενδέχεται να μην προσφερθούν ή να πωληθούν εντός των Ηνωμένων Πολιτειών ή προς, ή για λογαριασμό ή όφελος, προσώπων των Η.Π.Α., εξαιρουμένης της περίπτωσης μια φόρμας εξαίρεσης ή μιας συναλλαγής μη υποκείμενης στις απαιτήσεις καταχώρησης του Νόμου περί Κινητών Αξιών.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr