NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

On Line JobDay «Η επαγγελματική συμπεριφορά εργοδοτών και εργαζομένων στον εργασιακό χώρο»

On Line JobDay «Η επαγγελματική συμπεριφορά εργοδοτών και εργαζομένων στον εργασιακό χώρο»
25_01_2021 | 12:17
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

​Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 11.30 π.μ. το skywalker.gr, στο πλαίσιο της δέσμης πρωτοβουλιών vgainoumemprosta.skywalker.gr, πραγματοποιεί ένα ακόμη On Line JobDay με τίτλο: Η επαγγελματική συμπεριφορά εργοδοτών και εργαζομένων στον εργασιακό χώρο.

Σκοπός του συγκεκριμένου JobDay είναι να απαντήσει σε ουσιαστικούς προβληματισμούς που σχετίζονται με την επαγγελματική συμπεριφορά και αφορά όλους τους εμπλεκόμενους σε εργασιακά περιβάλλοντα.

Η κ. Μαρία Γεωργαλά MSc επικοινωνιολόγος, σύμβουλος σταδιοδρομίας και hr trainer και η κ. Δώρα Φούντα κοινωνιολόγος, executive and career coach θα τοποθετηθούν, βάσει της εξειδίκευσης και της εμπειρίας τους, σε καίρια ερωτήματα αναλύοντας τους κώδικες επαγγελματικής συμπεριφοράς.

Συντονιστής του πάνελ θα είναι ο κ. Νίκος Πρατσίδης Senior HR Professional & Managing Principal της People at Work Hellas.

Το ενδιαφερόμενο κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλει δικά του ερωτήματα μέσω της πλατφόρμας του facebook του Skywalker-Εργασία στην Ελλάδα στην οποία θα μεταδίδεται ζωντανά το JobDay.

Παράλληλα, για όσους επιθυμούν μόνο παρακολούθηση χωρίς τη χρήση του Facebook, μπορούν να επισκεφθούν το vgainoumemprosta.skywalker.gr όπου θα μεταδίδεται επίσης ζωντανά.

Χορηγοί επικοινωνίας της δράσης είναι οι: ΕΠΙΧΕΙΡΩ, E-DAILY, E-RADIO, CRISISTARS.GR, SETTLE.GR, STENTORAS.GR

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr