NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ertflix: Νέο ρεκόρ με 300% αύξηση επισκέψεων το τελευταίο 6μηνο - Εμπλουτίζεται το περιεχόμενο

Ertflix: Νέο ρεκόρ με 300% αύξηση επισκέψεων το τελευταίο 6μηνο - Εμπλουτίζεται το περιεχόμενο

​Το ERTFLIX έκλεισε τον Ιανουάριο με περισσότερες από 6.600.000 επισκέψεις, που αποτελούν νέο, εντυπωσιακό ρεκόρ ανόδου, σημειώνοντας αύξηση 300% κατά τη διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου.

Η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ σημειώνει συνεχόμενα ρεκόρ επισκέψεων και θέασης, καθώς, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, «ανανεώνει διαρκώς τόσο το δωρεάν, on-demand περιεχόμενό της, όσο και τις τεχνικές δυνατότητες για να την επισκεφτεί το κοινό μέσω smart TV, smartphone, υπολογιστή και τάμπλετ».

Μόλις πρόσφατα έγινε διαθέσιμη στο Google Play Store η εφαρμογή ERTFLIX για τηλεοράσεις με Android TV λογισμικό, καθώς και για τα ανάλογης τεχνολογίας set-top boxes σε COSMOTE TV, WIND Vision κ.α., ενώ ήδη είναι διαθέσιμη η ανάλογη εφαρμογή για τηλεοράσεις Samsung στο App Store.

Μια νέα προσθήκη στο περιεχόμενο της πλατφόρμας είναι η φιλοξενία των καναλιών ERT Sports αποκλειστικά από το ERTFLIX. «Πατώντας» στην κατηγορία LIVE μέσα στην πλατφόρμα, οι χρήστες μπορούν πλέον να δουν το ERT Sports με το αθλητικό περιεχόμενό του, αλλά και τα ERT Sports 2, 3 και 4, τα οποία θα εκπέμπουν σε περιόδους με αυξημένη αθλητική δραστηριότητα.

Την ίδια στιγμή, στις 14 Φεβρουαρίου, έρχεται ένα αφιέρωμα με επιλεγμένες ρομαντικές ταινίες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr