NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

H Xiaomi, ήταν η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone το 4ο τρίμηνο του 2020

H Xiaomi, ήταν η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone το 4ο τρίμηνο του 2020

H Info Quest Technologies ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με τα reports των εταιρειών IDC, Canalys και Counterpoint, η Xiaomi διατήρησε την τρίτη θέση στην παγκόσμια αγορά smartphones το 4ο τρίμηνο του 2020, παρουσιάζοντας τη μεγαλύτερη αύξηση σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι, μεταξύ των 5 κορυφαίων κατασκευαστών smartphones.

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη αναφορά της IDC Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker για το 4ο τρίμηνο του 2020, η Xiaomi παρέμεινε στην τρίτη θέση της παγκόσμιας αγοράς smartphone με αποστολές 43,3 εκατομμυρίων συσκευών και μερίδιο αγοράς 11,2%, παρουσιάζοντας αύξηση 32% και 25,8% αντίστοιχα σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Μεταξύ των 5 κορυφαίων μαρκών smartphone, η Xiaomi σημείωσε τη μεγαλύτερη αύξηση από έτος σε έτος σε αποστολές και μερίδιο αγοράς.

Στο report Canalys Smartphone Market Pulse: Q4 2020, η Xiaomi βρίσκεται στην τρίτη θέση της παγκόσμιας αγοράς smartphone, παρουσιάζοντας 31% ετήσια αύξηση των αποστολών σε 43,4 εκατομμύρια τεμάχια και μερίδιο αγοράς 12% το 4ο τρίμηνο του 2020.

Η τελευταία έρευνα Counterpoint’s Market Monitor service of Q4 2020 δείχνει ότι οι παγκόσμιες αποστολές smartphone της Xiaomi αυξήθηκαν κατά 31% YoY σε 43 εκατομμύρια τεμάχια το Q4 2020, με την εταιρεία να διατηρεί την τρίτη θέση στην παγκόσμια αγορά smartphone. Στην Κίνα, οι αποστολές της Xiaomi αυξήθηκαν 46% YoY σε 12 εκατομμύρια τεμάχια, λόγω πωλήσεων ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εποχικής περιόδου Single's Day.

Η Xiaomi «εξακολούθησε να απολαμβάνει μια εντυπωσιακή ανάπτυξη που βασίζεται στα μοντέλα με τις υψηλές πωλήσεις, όπως τα Redmi 9, Redmi 9A και Redmi 10X ειδικά στην αγορά εκτός Κίνας και κυρίως στην Ευρώπη» σημειώνεται σχετικά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr