NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Google: Κλείνει το στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών Stadia, χωρίς ούτε έναν τίτλο

Google: Κλείνει το στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών Stadia, χωρίς ούτε έναν τίτλο

​Η Google Stadia, η φιλόδοξη υπηρεσία cloud gaming της εταιρείας, κλείνει τα εσωτερικά στούντιο ανάπτυξης, που βρίσκονται το ένα στο Λος Άντζελε και το άλλο στο Μόντρεαλ.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα χρονοδιαγράμματα ανάπτυξης παιχνιδιών απαιτούν ακόμη και χρόνια, με την Stadia να ξεκινά τον Νοέμβριο του 2019, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το στούντιο απέτυχε να δημιουργήσει έστω και ένα video game.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση ιστολογίου, δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στο ίδιο το Stadia. Η Google θα συνεχίσει να λειτουργεί την υπηρεσία και την μηνιαία συνδρομή Stadia Pro ύψους 10 δολαρίων, πράγμα που σημαίνει ότι νέοι τίτλοι θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν, αν και η υπηρεσία πιθανότατα δεν θα έχει πολλά αποκλειστικά που θα τη βοηθούσαν να είναι ανταγωνιστική.

Η Google δήλωσε στα τέλη του περασμένου έτους ότι έχει διαθέσει 400 παιχνίδια από 200 developers - μετά τις σημερινές εξελίξεις, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν αυτοί οι προγραμματιστές θα συνεχίσουν να έχουν αρκετή εμπιστοσύνη στο Stadia και στο μέλλον.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr