NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Με υβριδική μορφή το φετινό Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Σύντομα οι εγγραφές

Με υβριδική μορφή το φετινό Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Σύντομα οι εγγραφές
03_02_2021 | 15:31 03_02_2021 | 15:32
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Delphi Economic Forum

Σε υβριδική μορφή θα πραγματοποιηθεί το φετινό Delphi Economic Forum VI, όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοργανώτρια Αρχή.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, το φετινό Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 και 16 Μαΐου 2021, στους Δελφούς και την Αράχωβα.

Το φόρουμ θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή, με πολλές ψηφιακές εκδηλώσεις. «Αυτό διασφαλίζει τη συμπερίληψη των συμμετεχόντων που δεν μπορούν να ταξιδέψουν και να προσεγγίσουν ένα ευρύτερο κοινό. Τα φυσικά στοιχεία του DEF 2021 θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες απαιτήσεις. Επομένως, ο αριθμός των συμμετεχόντων θα προσαρμοστεί αναλόγως. Σε όλους τους χώρους θα εφαρμόζονται εκτεταμένα μέτρα υγείας και ασφάλειας, προκειμένου να διασφαλιστεί ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους τους συμμετέχοντες, το προσωπικό και τις τοπικές κοινότητες».

Το Delphi Economic Forum «πιστεύει στο άνοιγμα, στη διεθνή συνεργασία και στην ελεύθερη ροή ιδεών. Οι προσωπικές συναντήσεις αποτελούν ζωτικό μέρος του ετήσιου συνεδρίου και σημαντική πτυχή του χαρακτήρα του. Είμαστε αισιόδοξοι και ο στόχος είναι να επιτρέψουμε ανεπίσημες και διμερείς συναντήσεις, χωρίς συμβιβασμούς στη δέσμευσή μας να παρέχουμε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον σε όλους τους συμμετέχοντες» σημειώνεται σχετικά, όσον αφορά στο εάν θα μπορούσε να διοργανωθεί μια πλήρως ψηφιακή εκδήλωση.

«Μέσω της εφαρμογής μιας ψηφιακής πλατφόρμας, θα διασφαλίσουμε μια ζωντανή αλληλεπίδραση, συμπεριλαμβανομένης της ψηφιακής συμμετοχής σε πάνελ, συνεντεύξεις, δικτύωση και άλλες μορφές. Όλες οι συζητήσεις από το επίσημο πρόγραμμα θα μεταδοθούν επίσης ζωντανά».

Η διαδικασία εγγραφής για τους συμμετέχοντες της ψηφιακής πτυχής του DEF 2021 θα ανακοινωθεί σύντομα. Η φυσική συμμετοχή στο DEF 2021 θα γίνεται μόνο κατόπιν πρόσκλησης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr