NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Έφτασε η online κοπή βασιλόπιτας, για επιχειρήσεις και οργανισμούς!

Έφτασε η online κοπή βασιλόπιτας, για επιχειρήσεις και οργανισμούς!

​Ξεκινήστε τη νέα χρονιά αισιόδοξοι και πιο δημιουργικοί, με την online πλατφόρμα για την κοπή της «virtual» βασιλόπιτας!

Την φετινή χρονιά που οι συνθήκες δεν επιτρέπουν τις συναντήσεις, δημιουργήθηκε η πλατφόρμα evasilopitamas.gr με κύριο χαρακτηριστικό την διάδραση μεταξύ των ανθρώπων.

Παραδοσιακά, η εκδήλωση της βασιλόπιτας για επιχειρήσεις, οργανισμούς, σωματεία και συλλόγους, είναι μια συνάντηση σε εορταστικό κλίμα, με κύρια χαρακτηριστικά την ανταλλαγή ευχών, τις κεντρικές ομιλίες που σηματοδοτούν μια ανασκόπηση του χρόνου που πέρασε αλλά και τους στόχους της νέας χρονιάς. Επίσης, υπάρχουν και τα φλουριά τα οποία φέρνουν τύχη σε όποιους το βρουν.

Πάνω σε αυτά τα χαρακτηριστικά δημιουργήθηκε Η Βασιλόπιτα μας!

Η πλατφόρμα δίνει δυνατότητες στον κάθε διοργανωτή να ετοιμάσει μια διαδικτυακή εκδήλωση σε ζωντανή σύνδεση, προσθέτοντας το λογότυπο του φορέα που εκπροσωπεί, να ορίσει τον αριθμό των δώρων και την ημερομηνία κοπής – κλήρωσης.

Αναλυτικά υπάρχουν δυο υπηρεσίες:

Η Βασιλόπιτα μας!

Δίνει την δυνατότητα δημιουργίας μιας εκδήλωσης στην οποία ο διοργανωτής δηλώνει τους συμμετέχοντες. Για τις επιχειρήσεις είναι μια ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εργαζόμενους, στελέχη, συνεργάτες κ.α. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα σε Συλλόγους και Σωματεία να δημιουργήσουν μια εκδήλωση μεταξύ των διοικητικών συμβουλίων με τα μέλη, τους αθλητές τους κτλ.

Η τελική σελίδα εκδήλωσης περιλαμβάνει ένα Meet Room όπου μπορούν να βρεθούν όλοι οι συμμετέχοντες με μια απλή σύνδεση (παρέχεται η δυνατότητα να μην έχουν ανοιχτή κάμερα ή μικρόφωνο), ενώ επίσης τo ίδιο MeetRoom έχει και δυνατότητα chat.

Στην κεντρική σελίδα εκδήλωσης υπάρχει και το πλαίσιο της κλήρωσης, όπου αυτόματα κάνει την κλήρωση 10 λεπτά μετά την αρχική ώρα που έχει δηλωθεί για την εκδήλωση. Yπάρχει εμφανής αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση και, αφού ολοκληρωθεί αυτή, μπορεί ο κάθε συμμετέχων να πατήσει πάνω στη φόρμα και να δει τους νικητές.

vasilopitamas1.jpg?mtime=20210205153441#asset:243437

Σαν μια μικρή ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης προς όλους όσοι μάχονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας του κορονοϊού, η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν για Νοσοκομεία & Κέντρα Υγείας.

Η Βασιλόπιτα μας, μαζί σας!

Απευθύνεται σε επιχειρήσεις, οργανισμούς, συλλόγους, σωματεία κ.α, με στόχο να δημιουργήσουν μια εκδήλωση σε ανοιχτό κοινό, να ενθαρρύνουν τις σχέσεις με το κοινό τους, να προσελκύσουν νέους πελάτες, παλιότερα ή νέα μέλη, φιλάθλους κτλ, ώστε να δώσουν αναγνωρισιμότητα στον φορέα που εκπροσωπούν και να διαφημιστούν, ως ένα εργαλείο μάρκετινγκ για αυτές τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουμε.

Αρχικά δημιουργείται η σελίδα συμμετοχής σε 24 ώρες, με φόρμα προς τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι συμμετέχουν με είσοδο από το προφίλ τους στο Facebook ή με e-mail. Ολοκληρώνοντας την εγράφη, δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να κοινοποιήσουν την εκδήλωση στα προσωπικά τους προφίλ, ενώ τους προτείνεται να ακολουθήσουν και τα social media του διοργανωτή (Facebook & Instagram).

vasilopitamas2.jpg?mtime=20210205153549#asset:243440

24 ώρες πριν την εκδήλωση, κλείνει η πλατφόρμα και ο διοργανωτής ενημερώνεται με ένα e-mail (ο κάθε συμμετέχων μπορεί να κάνει εγγραφή μια φορά) για τον συνολικό αριθμό των εγγραφών. Στη συνέχεια δημιουργείται η νέα Σελίδα Εκδήλωσης στο ίδιο url, με τα ίδια χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν πιο πάνω για την «Η Βασιλόπιτα μας».

Σκοπός της πλατφόρμας evasilopitamas.gr είναι να διατηρήσει το έθιμο και τις κοινωνικές σχέσεις ενεργές, με ασφάλεια!

Μια ιδέα της Shine Digital shinedigital.gr.

vasilopita_11.jpg?mtime=20210205163328#asset:243481

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr