NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Τέλος οι συνομιλίες Apple και Hyundai για τα αυτόνομα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Τέλος οι συνομιλίες Apple και Hyundai για τα αυτόνομα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

​Η Hyundai Motor δήλωσε ότι δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συνομιλίες με την Apple για αυτόνομα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μόλις ένα μήνα αφότου επιβεβαίωσε τις πρώιμες συνομιλίες με τον τεχνολογικό γίγαντα.

Διαγράφοντας 3 δισεκατομμύρια δολάρια από την αξία της, η μετοχή της Hyundai υποχώρησε 6,2%. Οι μετοχές της θυγατρικής της, Kia, η οποία είχε αναφερθεί σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ως πιθανός συνεργάτης για την Apple, υποχώρησε κατά 15% - ένα πλήγμα 5,5 δισ. δολαρίων.

«Λαμβάνουμε αιτήματα συνεργασίας για από κοινού ανάπτυξη αυτόνομων ηλεκτρικών οχημάτων από διάφορες εταιρείες, αλλά βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και τίποτα δεν έχει αποφασιστεί», δήλωσε η αυτοκινητοβιομηχανία.

«Δεν έχουμε συνομιλίες με την Apple για την ανάπτυξη αυτόνομων οχημάτων», υπογραμμίστηκε χαρακτηριστικά.

«Η Apple και η Hyundai βρίσκονται σε συζήτηση, αλλά καθώς αυτή βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, τίποτα δεν έχει αποφασιστεί», τόνιζε η Hyundai σε προηγούμενες αναφορές, πριν δημοσιεύσει δηλώσεις που αφαιρούσαν όλες τις αναφορές στην Apple.

Ακόμη και μέσα στην περασμένη εβδομάδα, μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του CNBC, σημείωναν ότι μια συμφωνία βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση. Δημοσίευμα από την Ν. Κορέα ανέφερε ότι οι δύο εταιρείες επρόκειτο να υπογράψουν τη συμφωνία στις 17 Φεβρουαρίου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr